.

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ : ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ 60% !!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2017 ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ & ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
Με κούρεμα 60% στα τραπεζικά χρέη η διάσωση της Καλογήρου !!!




Γενναίο «κούρεμα» χρεών προς τις τράπεζες, που φτάνει ακόμη και το 60%, και προς μερίδα προμηθευτών, που φτάνει έως και 85%, προβλέπει η συμφωνία εξυγίανσης της ιστορικής αλυσίδας πολυτελών δερμάτινων ειδών Καλογήρου, η οποία κατατέθηκε...
χθες στο δικαστήριο. Η σχετική αίτηση, γράφει η εφημερίδα Καθημερινή, ορίστηκε να συζητηθεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών στις 6 Οκτωβρίου 2017, όμως ήδη ο επικείμενος νέος βασικός μέτοχος, ο επιχειρηματίας Σάμι Φάις, σε συνεργασία και με τις πιστώτριες τράπεζες έχει προχωρήσει σε χρηματοδότηση της εταιρείας, με στόχο την επιστροφή της στην ομαλή λειτουργία. Στο διάδοχο σχήμα, την εταιρεία Vetria, θα συμμετέχει και η οικογένεια Λεμονή, μέχρι σήμερα ιδιοκτήτρια της αλυσίδας Καλογήρου, με ποσοστό 15%, όμως δεν είναι ακόμη σαφές το ποσοστό με το οποίο θα συμμετέχουν τα Αττικά Πολυκαταστήματα. 


Το σύνολο των οφειλών της εταιρείας, οι οποίες συνολικά στις 31 Μαΐου 2017 ανέρχονταν σε 93.670.000 ευρώ, θα ρυθμισθούν ως εξής : 

Οι οφειλές προς τις τράπεζες, ύψους 68 εκατ. ευρώ, «κουρεύονται» σε ποσοστό 60%. Στη νέα εταιρεία θα μεταφερθεί ως υποχρέωση ποσό 15 εκατ. ευρώ, το οποίο θα αποπληρωθεί με νέους όρους (επταετή διάρκεια με δυνατότητα παράτασης για 5 χρόνια, αναλόγως του ύψους των πωλήσεων). Οφειλή 3 εκατ. ευρώ θα παραμείνει ως βάρος στους παλαιούς μετόχους, τα αδέλφια Λεμονή.

ΠΗΓΗ
http://fonaklas.blogspot.gr/2017/08/60.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates