.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ : Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ !!!

ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ & ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ - ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ;;;
Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Ο Ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει να αρπάξουν τα κοράκια τα σπίτια των Ελλήνων!!!




Ο Ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει να αρπάξουν τα κοράκια τα σπίτια των Ελλήνων διεμήνυσε ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς, μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Όπως επισήμανε ο Νότης Μαριάς «λόγω της οικονομικής κρίσης τρισεκατομμύρια ευρώ δημοσίου χρήματος διατέθηκαν για τη διάσωση των τραπεζών, επιβαρύνοντας το Δημόσιο Χρέος των κρατών. Και όλα αυτά τη στιγμή που τα κεφάλαια που διατέθηκαν για την αντιμετώπιση της ανεργίας ήταν ελάχιστα». 



Και ο Νότης Μαριάς συνέχισε: «Στην Ελλάδα έγιναν τρείς ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών που αύξησαν το Δημόσιο Χρέος και κοινωνικοποίησαν τις ζημιές των τραπεζών, μιας και διέσωσαν τους μετόχους των τραπεζών πολλοί από τους οποίους ήταν ξένοι μέτοχοι.

Μάλιστα με το τρίτο μνημόνιο πωλήθηκαν ξανά οι τράπεζες σε ιδιώτες αντί πινακίου φακής, με αποτέλεσμα το δημόσιο να ζημιωθεί τουλάχιστον 30 δισεκατομμύρια ευρώ.

Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε: «Και σαν να μην έφτανε αυτό οι τράπεζες που διασώθηκαν πλέον επιτίθενται κατά των ίδιων των καταθετών, κατά των ίδιων των πολιτών οι οποίοι τις διέσωσαν και οι οποίοι δυστυχώς έχουν κόκκινα δάνεια και ενεργοποιούν πλέον ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στην Ελλάδα με αποτέλεσμα τα κοράκια να αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων. Είναι απαράδεκτο. Δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ο Ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει να αρπάξουν τα κοράκια τα σπίτια των Ελλήνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates