.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΚΛΕΙΔΩΣΕ !!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΩΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ & ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ !!!

ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΚ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ
Ενώ πήρε έγκριση και η επέκταση της ρύθμισης των 120 δόσεων για χρέη κάτω από 20.000€.




Κλείδωσε η επέκταση της ρύθμισης των 120 δόσεων και για χρέη κάτω από 20.000 ευρώ των μικρών επιχειρηματιών ενώ έρχεται και νέα ρύθμιση σε επίσης 120 δόσεις και μισθωτούς και συνταξιούχους για χρέη σε εφορία και Ταμεία.

Ξεπέρασαν τις 5.000 οι αιτήσεις για υπαγωγή στην ρύθμιση. O ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης μίλησε για τη δυνατότητα που υπάρχει πλέον ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρέμποροι να μπορούν να υπαχθούν στις ρυθμίσεις αυτές και έτσι να αποκτήσουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα να γλιτώσουν από πλειστηριασμούς και κατασχέσεις και να πετύχουν «κούρεμα» των υπέρογκων προστίμων και προσαυξήσεων του παρελθόντος.

Προ των πυλών βρίσκεται νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την εφορία, έως και σε 120 δόσεις, για 2,9 εκατομμύρια μισθωτούς και συνταξιούχους, που «γονατίζουν» από ληξιπρόθεσμα χρέη ύψους 2,5 δισ. ευρώ. Μετά το Πάσχα στη ρύθμιση των 120 δόσεων εντάσσονται 2,9εκ. μισθωτοί και συνταξιούχοι που χρωστούν πάνω από 2,9 δις ευρώ στο δημόσιο.

Από την τρόικα έχει δοθεί ήδη πράσινο φως, θα είναι έτοιμη έως το Πάσχα ώστε να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα ανάπτυξης ελληνικής ιδιοκτησίας που ετοιμάζει η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους δανειστές, το οποίο θα αποτελέσει τη «γέφυρα» για την οικονομία στη μεταμνημονιακή περίοδο. Σύμφωνα με τον υπάρχοντα σχεδιασμό, θα ενταχθεί στον άξονα της κοινωνικής πολιτικής, ωστόσο θα περιλαμβάνει αυστηρά περιουσιακά και εισοδηματικά κριτήρια.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates