.

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η ΑΑΔΕ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ !!!

ΤΟ BARBAROSSA ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΡΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ 48ΩΡΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ «ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ ΤΟΥ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Ανάλογες αποφάσεις και σε άλλες περιπτώσεις λουκέτων για φοροδιαφυγή !!!


Και εκεί που λες πως κάτι αρχίζει να κινείται όσον αφορά την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, έρχεται μια δικαστική απόφαση και γκρεμίζει τα πάντα…

Η δουλειά των ελεγκτών της ΑΑΔΕ, οι οποίοι έχουν εξαπλωθεί στους δημοφιλείς προορισμούς επιβάλλοντας πρόστιμα, έχει αρχίσει να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ανάμεσα στις περιπτώσεις που ξεχώρισαν τις τελευταίες ημέρες ήταν και αυτή του εστιατορίου Barbarossa στην Πάρο, το οποίο εντοπίστηκε να μην έχει κόψει αποδείξεις 6,500 ευρώ. Οι ελεγκτές επέβαλαν αρχικά «λουκέτο» για 48 ώρες, ωστόσο ο φοροφυγάς ιδιοκτήτης αποφάσισε να άνοιξε το μαγαζί παράνομα. Κάτι που έφερε ξανά πίσω τους ελεγκτές οι οποίοι επέβαλαν νέο μεγαλύτερο «λουκέτο», ύψους 10 ημερών.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, λογάριασαν χωρίς τη Δικαιοσύνη. Και αυτό καθώς με απόφαση της Πρωτοδίκη Σύρου, το Barbarossa είναι και πάλι σε λειτουργία!

Η Πρωτοδίκης αποφάσισε υπέρ της αναστολής του 10ήμερου λουκέτου, ύστερα από προσφυγή του ιδιοκτήτη του, ο οποίος κίνησε Γη και Ουρανό για να περάσει το δικό του.

Το θέμα αναμένεται να εξεταστεί από την ΑΑΔΕ την Δευτέρα προκειμένου να εφαρμοσθεί η νομοθεσία στην περίπτωση αυτή.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν πρόκειται για τη μοναδική περίπτωση ανάλογης απόφασης. Τα ίδια έγιναν με τις καντίνες στο Γαϊδουρονήσι, τα ίδια έγιναν και σε άλλες ανάλογες υποθέσεις, προκαλώντας τη δυσφορία των ελεγκτικών Αρχών. Και αυτό είναι ίσως κάτι που θα έπρεπε να προβληματίσει και την ίδια τη Δικαιοσύνη.


πηγη: mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates