.

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ: ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ !!!


Αυτοδιασύρεται η Εύα Καϊλή με την ομολογία της για τον παππού της και τους κομμουνιστές !!!

Ο σάλος που προκλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με το άρθρο της Εύας Καϊλή στο οποίο ισχυριζόταν ότι κομμουνιστές σκότωσαν τον παππού της υποχρέωσε την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ να απαντήσει. Μόνο που όπως αποκάλυψε τελικά η ίδια, ο παππούς της που δολοφονήθηκε δεν ήταν παππούς της. Η ίδια έγραψε στο facebook σε σχόλιο κάτω από το άρθρο της:

«Το '43 ο πρώτος σύζυγος της γιαγιάς μου και πατέρας 2 κοριτσιών. Δεν υπήρχε ανακρίβεια.. προκατάληψη υπάρχει & δολοφονίες χαρακτήρων στο όνομα της δικής τους ιδεολογίας.. σταματάω την συζήτηση με εκείνους που δήθεν τον γνώριζαν και τον χαρακτήρισαν μάλιστα για να δικαιολογήσουν την δολοφονία, και τώρα ψάχνουν να δουν αν υπήρξε..!».
Επομένως ξεκαθαρίσαμε ότι ο παππούς της Εύας Καϊλή δεν δολοφονήθηκε από κανέναν κομμουνιστή. Στην ανάρτησή της όμως υπάρχει κι ένα δεύτερο ενδιαφέρον στοιχείο. Όπως λέει, ο πρώτος άνδρας της γιαγιάς της δολοφονήθηκε το 1943. Όχι δηλαδή κατά τη διάρκεια του εμφυλίου, αλλά την περίοδο της κατοχής, όταν στο χωριό Κωνσταντία του νομού Πέλλας αντίσταση έκανε ο ΕΛΑΣ. Και είναι γνωστό σε όλους με ποιους τα έβαζε ο ΕΛΑΣ την περίοδο της κατοχής.

ΠΗΓΗ
http://harryklynn.blogspot.gr/2017/08/blog-post_40.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates