.

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΟΥΤΕ Η ΔΕΞΙΑ, ΟΥΤΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ !!!

ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ & ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟ & ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΕΛΑΤΑΚΙ
Δεν σε θέλει κανείς αφεντικό, γιατί ως αφεντικό δεν μπορεί να σε χειραγωγήσει, να σε ελέγξει και να σε υποτάξει στο δόγμα της ΝΤΠ !!!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε. Η Καφαντάρη του Σύριζα λέει σήμερα ότι έλεγαν τα φερέφωνα του Σημίτη, του Καραμανλή, του ΓΑΠ και των Σαμαροβενιζέλων.
Θάνατος στους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρομεσαίους !!!



Αυτός είναι ο Νο1 λόγος που ήρθαν στην Ελλάδα τα Μνημόνια. Το 65% της εγχώριας επιχειρηματικότητας ήταν ανέκαθεν μικρομεσαία και αυτοαπασχολούμενη. Υπήρχε οικονομική ελευθερια και επιχειρηματική δημοκρατία, με αποτέλεσμα οι μεγάλοι ελληνικοί και ξένοι όμιλοι να μην μπορούν να αλώσουν τζάμπα την ελληνική αγορά. Έτσι, η δεξιά δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και, προκειμένου να εξασφαλίσει την πολιτική του χορηγία, ήταν αναγκασμένη να το τροφοδοτεί διαρκώς με χαριστικό κρατικό και τραπεζικό χρήμα, ενώ η αριστερά, σε μια κοινωνία της οποίας η μεσαία τάξη αποτελούσε την συντριπτική πλειοψηφία του ενεργού πληθυσμού, ήταν συνολικά καθηλωμένη κάτω από το 10%. 



Έτσι, τα Μνημόνια, λειτούργησαν win-win για το μεγάλο δίπολο του ελληνικού πολιτικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates