.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ MADE IN ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ ;;;
Διάβασε λοιπόν εδώ τι επινόησε η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για να σε εκδικηθεί !!!
Σας έχουμε ενημερώσει εγκαίρως για τις παγίδες του Νόμου Κατσέλη !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :





ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

Ξαφνικά η Τράπεζα Πειραιώς δέσμευσε τον λογαριασμό δανειολήπτη ο οποίος έχει ενταχθεί στο Νόμο Κατσέλη από τις αρχές του 2015, για την ρύθμιση μικρού χρέους προς την εν λόγω τράπεζα, με το αιτιολογικό, ότι τούτο ορίζεται από την προσωρινή διαταγή του Δικαστή (Ειρηνοδίκη), στο πλαίσιο της συλλογικής διαδικασίας αναγκαστικής ρύθμισης των χρεών κατά τον Ν. 3869/2010.


Με βάση την αυθαίρετη ερμηνεία της τράπεζας, ακόμα και αν ο λογαριασμός σας είναι ακατάσχετος, αυτό δεν την αποτρέπει στο να δεσμεύσει τα χρηματικά ποσά που είναι κατατεθειμένα σε αυτόν.

Εαν αυτή η τακτική εφαρμοστεί από το τραπεζικό σύστημα, τότε όσοι για οποιονδήποτε λόγο έχουν ενταχθεί στο Νόμο Κατσέλη κινδυνεύουν ανα πάσα στιγμή να μην μπορούν να κάνουν ανάληψη μισθού, σύνταξης ή άλλου ποσού.


Ενημερώθηκαν υπουργοί, βουλευτές, τον Συνήγορος του Πολίτη, Συνήγορος του Καταναλωτή, προκειμένου να επιληφθούν του θέματος.
Προς επιβαβαίωση των αναγραφομένων επισυνάπτουμε το έγγραφο-απάντηση της τράπεζας, σε επιστολή διαμαρτυρίας του δανειολήπτη.



ΠΗΓΗ
http://anemosanatropis.blogspot.gr/2016/11/blog-post_551.html?spref=tw

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates