.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΔΩΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!! Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ BLACK FRIDAY !!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ PUBLIC
Ο νεοέλληνας ραγιάς που αδιαφορεί για την περιουσία, την αξιοπρέπεια και την οικογένειά του, αυτός που έστειλε τα παιδιά του οικονομικούς μετανάστες στο εξωτερικό, έκανε τελικά την επανάστασή του για ενα γ@μημένο smart phone με έκπτωση-μαϊμού !!!




Για πολλά μνημόνια λέμε !!!

action black friday

Δείτε τη φωτογραφία με τη μαϊμού προσφορά για την Black Friday !!!

Την Παρασκευή ουρές σχηματίστηκαν σε εμπορικά καταστήματα για την "περιβόητη" Black Friday, με το καταναλωτικό κοινό να αναζητά υψηλά ποσοστά εκπτώσεων και ελκυστικές προσφορές. Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που αμφισβήτησαν ότι οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων προχωρούν σε πραγματικά μεγάλες προσφορές.

Μάλιστα, μια φωτογραφία από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, έκανε από χθες τον γύρο του διαδικτύου, από όσους υποστηρίζουν ότι η Μαύρη Παρασκευή ήταν "κοροϊδία". Φωτογραφία από υποκατάστημα του Pubic εμφανίζει λάπτοπ να διατίθεται σε προσφορά, ενώ στο site της αλυσίδας η κανονική τιμή πώλησης, ήταν η ίδια. Τα εκατοντάδες σχόλια των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανάγκασαν την εταιρεία να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για ανθρώπινο λάθος.


Τι απαντούν τα Public !!!

Το μήνυμα στη σελίδα του καταστήματος, αναφέρει:


"Αγαπητοί φίλοι,

με αφορμή σημερινό μεμονωμένο περιστατικό σε συγκεκριμένο κατάστημα μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος. Το συμβάν αφορά σήμανση (ταμπελάκι) τιμής που τοποθετήθηκε εκ παραδρομής σε λάθος προϊόν.

Ο συγκεκριμένος κωδικός προϊόντος (laptop) δεν συμμετείχε στο Black Friday κι ούτε εντάχθηκε ποτέ σε οποιοδήποτε προωθητικό υλικό προς τους πελάτες μας, τους οποίους εμείς οι ίδιοι παρακινούσαμε από την πρώτη στιγμή να φτιάξουν τη λίστα των αγορών τους, να τσεκάρουν τις τιμές και να τις συγκρίνουν με τις σημερινές.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε ακόμη να σημειώσουμε ότι οι τιμές των προϊόντων μας είναι καταγεγραμμένες στο ηλεκτρονικό μας σύστημα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο πελάτης στο ταμείο θα πλήρωνε την τιμή που αναφέρεται στο ηλεκτρονικό μας σύστημα, δηλαδή τα 669€.

Για την υλοποίηση της συγκεκριμένης ενέργειας και με στόχο να προσφέρουμε επιλογές στους πελάτες μας δημιουργήθηκαν τιμές και ταμπελάκια Black Friday για 13.000 κωδικούς. Στο πλαίσιο αυτό, είναι πιστεύουμε ανθρώπινο να γίνονται λάθη και παραλείψεις. Σε κάθε περίπτωση έχουμε τη διάθεση να τα αναγνωρίζουμε και να τα διορθώνουμε.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates