.

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΛ.ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ !!!

ΣΤΗΝ EUROBANK
Το ακίνητο πέρασε στην τράπεζα όσο ήταν και η τιμή εκκίνησης που είχε ορίσει η ίδια η τράπεζα.



Η κατοικία που βγήκε σε πλειστηριασμό μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ήταν μια μεζονέτα, η οποία πέρασε στην κυριότητα της τράπεζας που κίνησε τη διαδικασία, δηλαδή της Eurobank.


H προσφορά της επισπεύδουσας τράπεζας ήταν και η μόνη που είχε κατατεθεί έως την περασμένη Δευτέρα, καθώς η λήξη της προθεσμίας για την εγγραφή στο σύστημα όλων των υποψηφίων πλειοδοτών συνέπεσε με την αποχή των συμβολαιογράφων, που ουσιαστικά έληξε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Η τράπεζα άσκησε το δικαίωμα να διεκδικήσει το ακίνητο, θέλοντας ουσιαστικά να περάσει το μήνυμα ότι οι πλειστηριασμοί θα ξεκινήσουν χωρίς άλλες αναβολές, όπως αυτές που παρατηρούνται εδώ και πάνω από ένα χρόνο στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας, λόγω της δράσης των συλλογικοτήτων.

Το ακίνητο που πέρασε στην Eurobank έναντι 718.915 ευρώ –όσο ήταν δηλαδή και η τιμή εκκίνησης που είχε ορίσει η ίδια η τράπεζα– ήταν μεζονέτα 320 τ.μ. στην Κηφισιά με δύο θέσεις πάρκινγκ, που έφερε προσημείωση για ληξιπρόθεσμη οφειλή από το 2013, ύψους 1,2 εκατ. ευρώ. 


Το δάνειο είχε λάβει σύζυγος γνωστού επιχειρηματία ο οποίος είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, αλλά και του παραδικαστικού κυκλώματος.


πηγη: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates