.

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ: ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΕΡΙΞΕ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑ !!!

ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ
Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Λευκή πετσέτα έριξε ο Γιούνκερ εγκαταλείποντας το σκάφος μετά την αποτυχημένη πολιτική του !!!



Ο κύριος Γιούνκερ ως κλασσικός εκπρόσωπος του αποτυχημένου παλιού πολιτικού κόσμου της Ευρώπης που με την πολιτική της λιτότητας και της βίαιης δημοσιονομικής προσαρμογής φτωχοποίησε τους λαούς των κρατών μελών και γέμισε την Ε.Ε. με στρατιές ανέργων, τελικά αφού «τα έκανε θάλασσα» έριξε λευκή πετσέτα εγκαταλείποντας το σκάφος και ανακοινώνοντας ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος μετά το πέρας της θητείας του ανέφερε σε δηλώσεις του στις Βρυξέλλες ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής, Νότης Μαριάς.

Ειδικότερα όπως επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες την 1η Μαρτίου 2017 με αφορμή τη συζήτηση αναφορικά με τη Λευκή Βίβλο για το μέλλον της Ε.Ε. «αφού ο παλιός πολιτικός κόσμος της Ευρώπης απέτυχε, αφού γέμισε την Ευρώπη με εκατομμύρια φτωχούς, αφού γέμισε την Ευρώπη με στρατιές ανέργων, αφού τα έκανε θάλασσα, τώρα ρίχνει λευκή πετσέτα, εγκαταλείπει, και όχι μόνο αυτό, αλλά ρίχνει τα βάρη στους ίδιους τους ευρωπαϊκούς λαούς».

Και ο Νότης Μαριάς συνέχισε απευθυνόμενος στον παρευρισκόμενο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: «Τώρα θυμήθηκε τους ευρωπαϊκούς λαούς ο κύριος Γιούνκερ και ζητάει την άποψή τους, τους ευρωπαϊκούς λαούς που συνεχώς επιμένουν ότι πρέπει να σταματήσει η λιτότητα, πρέπει να υπάρξει δίκαιη κατανομή του πλούτου που παράγεται στην Ευρώπη, τους ευρωπαϊκούς λαούς που ζητούν τη διαγραφή του χρέους γιατί η Ευρώπη έχει μετατραπεί σε μια Ευρώπη Δανειστών, σε μια Ευρώπη όπου ορισμένα κράτη είναι οφειλέτες και ορισμένα άλλα κράτη είναι δήθεν δανειστές, τους ευρωπαϊκούς λαούς που ζητούν το σεβασμό της δημοκρατίας» την οποία δεν σέβεται η τρόικα στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Ζητούν το σεβασμό της εθνικής κυριαρχίας των κρατών-μελών και το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε: «Αυτά, λοιπόν, ξέχασε ο κύριος Γιούνκερ να μας πει. Αυτή, λοιπόν, είναι η απάντησή του; Οι λαοί απαιτούν αλλαγή στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates