.

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΑΙΣΧΟΣ !!! ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ !!!

ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΓΗ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ
Μήπως τελικά, για να σε προσέξει το Ελληνικό Κράτος, δεν πρέπει να είσαι Έλληνας πολίτης ;;;



Στον δρόμο βρέθηκαν και πάλι οι σεισμόπληκτοι της Βρίσας, που διέμεναν προσωρινά σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια στον οικισμό Βατερά. Οι ξενοδόχοι της Λέσβου είχαν ενημερώσει τις Αρχές ότι θα μπορούσαν να προσφέρουν καταλύματα στους πληγέντες έως τις 30 Ιουνίου, λόγω έναρξης της τουριστικής σεζόν.

Οι τουρίστες άρχισαν να καταφθάνουν το Σάββατο, κι έτσι οι περίπου 200 σεισμόπληκτοι εγκατέλειψαν άρον άρον τα ξενοδοχεία και έστρωσαν... κρεβάτια σε δρόμους, πλατείες, ξωκλήσια και αυτοκίνητα. Το κράτος όχι μόνο δεν φρόντισε για τη στέγασή τους, αλλά έως τώρα δεν τους έχει δώσει καμία βοήθεια...

Στο θέμα παρενέβη και ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, ο οποίος με επιστολή του στους υπουργούς Εσωτερικών και Μεταφορών ζητά να «τρέξουν» τις διαδικασίες προκειμένου να ενεργοποιηθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τα έκτακτα βοηθήματα, αλλά και για την καταβολή του ποσού επιδότησης ενοικίου. «Είναι επιτακτική ανάγκη η έκδοση της ΚΥΑ, καθώς η καθυστέρηση επιτείνει την αγωνία των σεισμοπλήκτων και δημιουργεί δικαιολογημένη αγανάκτηση» αναφέρει.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates