.

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Θ. ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: 20 ΔΙΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ν 128/1975 !!!


ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Σταματήστε τώρα τους πλειστηριασμούς, ελέγξτε τις τράπεζες και επιστρέψτε πίσω στους δανειολήπτες τα 20 Δις που τους έκλεψαν από το 2002 μέχρι σήμερα οι τράπεζες, με την παράνομη μετακύλιση, τον τοκισμό, τον ανατοκισμό και την κεφαλαιοποίηση της εισφοράς του Ν. 128/1975 !!!

Δείτε εδώ το βίντεο:


Στη Βουλή, από την ανεξάρτητη βουλευτή ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, οι καταγγελίες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για την εισφορά του Ν. 128/1975 !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

Ολόκληρη η δήλωση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου

Κατά τη χθεσινή ομιλία μου στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με τη ψήφιση του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2018, προτίμησα να μην αναφερθώ σε χιλιοειπώμενα δυσμενή θέματα και θεώρησα σκόπιμο να μιλήσω για το φλέγον ζήτημα των δανειοληπτών και των "κόκκινων δανείων" με αναφορά μου στην εισφορά του ν. 128/1975, που όχι μόνο έχει μετακυληθεί παράνομα και καταχρηστικά στους δανειολήπτες αλλά και, χωρίς να έχει το χαρακτήρα δημοσίου εσόδου, θεωρεί η εκάστοτε κυβέρνηση ότι έχει δικαίωμα να διαθέτει τα δισεκατομμύρια που έχουν συγκεντρωθεί κατά βούληση καθιστώντας τους δανειόληπτες φιλανθρωπικό ταμείο!


Πρόκειται για εισφορά που έπρεπε να' χει καταργηθεί από την είσοδό μας στο Ευρώ, μη εξυπηρετώντας πλέον τον σκοπό για τον οποίο θεσπίστηκε. Απαιτείται να γίνει έλεγχος στις Τράπεζες και τα παρακρατούμενα ποσά να επιστραφούν στους δανειολήπτες μέσω αντίστοιχου "κουρέματος" των δανείων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates