.

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑ 9.84 ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ !!!

ΟΦΕΙΛΕΣ ΥΨΟΥΣ 5.500.000 ΕΥΡΩ
Το ΥΠΟΙΚ προχώρησε στο μπλοκάρισμα των λογαριασμών λόγω οφειλών που αφορούν το τέλος χαρτοσήμου το οποίο έπρεπε να καταβάλλει ο Αθήνα 9.84 ως ποσοστό στα ποσά της επιδότησής του, από τον δήμο Αθηναίων.




«Μπλόκο» στους λογαριασμούς του «Αθήνα 9.84»

Αναστάτωση έχει προκληθεί στον ραδιοφωνικό σταθμό του δήμου Αθηναίων μετά το μπλοκάρισμα των λογαριασμών του σταθμού και των προέδρων του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2006 έως σήμερα λόγω οφειλών ύψους 5,5 εκατ. ευρώ. Έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε ο Γ. Καμίνης.

Οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών προχώρησαν στο μπλοκάρισμα των λογαριασμών λόγω οφειλών που αφορούν το τέλος χαρτοσήμου το οποίο έπρεπε να καταβάλλει ο «Αθήνα 9.84» ως ποσοστό στα ποσά της επιδότησής του, από τον δήμο Αθηναίων. Η οφειλή αμφισβητείται έντονα από το δήμο που επικαλείται «γνωματεύσεις που καταρρίπτουν το εφεύρημα».

«Είναι ώρα να κινητοποιηθούν οι εργαζόμενοι και με την αλληλεγγύη όλων να βάλουμε τέλος στους εκβιασμούς και τις απειλές των απολύσεων και του κλεισίματος στο σταθμού», τονίζει ο Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την παράταξη «Ανταρσία στις γειτονιές».

Ο δήμος Αθηναίων με ανακοίνωσή του καταγγέλλει την προληπτική δέσμευση από τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών των λογαριασμών του «Αθήνα 984», από τους οποίους πληρώνονται οι 120 και πλέον εργαζόμενοί του, καθώς και τη δέσμευση όλων των τραπεζικών λογαριασμών των νομίμων εκπροσώπων του ραδιοφωνικού σταθμού της τελευταίας δεκαετίας και των συγγενικών τους προσώπων.

«Πρόκειται για μία αυθαίρετη, καταχρηστική και χωρίς νόμιμη αιτιολογία απόφαση, που λαμβάνεται σε βάρος δημοτικής επιχείρησης. Απόφαση που ελήφθη χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, και παρά τις αντίθετες γνωματεύσεις που καταρρίπτουν το εφεύρημα περί οφειλής τέλους χαρτοσήμου επί της δημοτικής επιχορήγησης, και μάλιστα αναδρομικά από το έτος 2006!» σημειώνει ο δήμος.

Στο μεταξύ, ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να συγκληθεί εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών από τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι.



πηγη: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates