.

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ NOVARTIS !!!

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΜΑΜΟΥΘ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
Έφοδος στα γραφεία της Novartis από εισαγγελείς Διαφθοράς !!!


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται, σύμφωνα με πληρηφορίες, η έρευνα που διεξάγεται από την Εισαγγελία Διαφθοράς για την υπόθεση της Novartis.

Τις προηγούμενες ημέρες οι εισαγγελείς, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν, πραγματοποίησαν, κατά τις ίδιες πληρηφορίες, έφοδο στα γραφεία της φαρμακευτικής εταιρείας στην Αθήνα, με στόχο να συλλέξουν στοιχεία από έγγραφα, ηλεκτρονικά αρχεία, κ.ά.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, που περιπλέκεται ακόμη πιο πολύ μετά την απόπειρα αυτοκτονίας στελέχους της εταιρείας, ερευνάται από τους εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς, με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σταύρου Κοντονή.

Μάλιστα, σήμερα πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης τόνιζαν πως, «σε κάθε περίπτωση, η δικαστική έρευνα θα είναι γρήγορη και σε βάθος».

Στόχος των εισαγγελέων είναι να διερευνήσουν τις καταγγελίες για μίζες σε 4.000 γιατρούς και κρατικούς λειτουργούς που προωθούσαν τα φάρμακά της Novartis.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δύο Έλληνες πολίτες, οι οποίοι εργάζονταν στα τμήματα Πωλήσεων και Επικοινωνίας - Εταιρικής Ευθύνης της Novartis, κατέθεσαν εκατοντάδες έγγραφα που αποκαλύπτουν καταβολές χρηματικών ποσών τόσο σε ιδιώτες γιατρούς όσο και σε γιατρούς που εργάζονταν στο δημόσιο σύστημα Υγείας (συνολικά πάνω από 4.000), με στόχο τη λήψη ευνοϊκών αποφάσεων για την εταιρία και τη συνταγογράφηση των φαρμάκων της.


πηγη: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates