.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ !!!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Η ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 
Την ώρα που ολόκληρη η κοινωνία παραμένει πιεστικά εγκλωβισμένη στα σκληρά μέτρα και τις απαιτήσεις του «Μνημονίου 3», οι Έλληνες βουλευτές συνεχίζουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια !!! 



ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !!!

Μία μόλις εβδομάδα μετά τη δημοσίευση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης από τη Βουλή, μια πανευρωπαϊκή έρευνα έρχεται να αποδείξει ότι οι «εθνοπατέρες» μας παραμένουν από τους πλέον καλοπληρωμένους σε επίπεδο μισθολογικών απολαβών, σε σύγκριση με τον μεικτό ετήσιο μισθό που παίρνουν οι Έλληνες πολίτες. 


Βάσει της έρευνας που δημοσιεύει η ηλεκτρονική έκδοση της ιρλανδικής εφημερίδας «The Journal» και αναδημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος», οι 300 της ελληνικής Βουλής, καθώς και οι Ιταλοί, οι Γερμανοί, αλλά και οι Αυστριακοί συνάδελφοί τους πληρώνονται αδρά σε σχέση με τους μεικτούς μισθούς που λαμβάνουν σε ετήσια βάση οι πολίτες των χωρών τους.

Η έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πλέον καταφανή τρόπο τις «σκηνές απείρου κάλλους» που έζησαν οι πολίτες στα τέλη Δεκεμβρίου του 2016, όταν η Βουλή των Ελλήνων έδωσε στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» τόσο των πολιτικών αρχηγών όσο και των βουλευτών τους, με τα νούμερα σε αρκετές περιπτώσεις να προκαλούν «ίλιγγο». Όπως επισημαίνουν οι συντάκτες της επιστημονικής μελέτης, για να μπορέσει κανείς να καταλάβει πόσα χρήματα κερδίζουν οι βουλευτές, θα πρέπει να συγκρίνει τους μισθούς τους με το εισόδημα των πολιτών. 

Δύο παραδείγματα Σύμφωνα, πάντα, με την έρευνα οι Ιταλοί βουλευτές βρίσκονται στην πρώτη θέση της λίστας των πλέον καλοπληρωμένων, καθώς κερδίζουν ετησίως πάνω από τέσσερις φορές περισσότερα χρήματα (125.220 ευρώ) από τα αντίστοιχα που λαμβάνει ο κάτοικος της χώρας (29.599 ευρώ). Όσο για τους Έλληνες συναδέλφους τους; Αυτοί έρχονται δεύτεροι στη μαύρη λίστα της ανισότητας, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν κατά μέσο όρο τα 61.620 ευρώ κατ’ έτος, όταν ο αντίστοιχος μεικτός ετήσιος μισθός ενός πολίτη φτάνει μετά βίας τα 18.331 ευρώ. Συνεπώς, οι 300 βουλευτές πληρώνονται 3,39 φορές περισσότερο από αυτά που κερδίζουν οι πολίτες της χώρας.

Read more at: http://aerikes-epoxes.com/2017/01/07/ellines-voulevtes-ke-ipourgi-golden-boys-ke-gera-portofolia-sti-chora-ton-mnimonion/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates