.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ !!! Η ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ECALI CLUB !!!



Ο Χάρης Θεοχαρης στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Ecali Club ως βουλευτής της ΝΔ 

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση και μάλιστα σε κλειστό club των βόρειων προαστίων έκανε σήμερα το βράδυ ο Χάρης Θεοχαρης, που πλέον ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Βρέθηκε στο γνωστό Ecali Club σε gala για φιλανθρωπικό σκοπό που διοργανώνει η Καλιπατειρα. Στο πλευρό του και ο ομόσταυλος του πλέον Βασιλης Κικίλιας.


Για όσους δεν το θυμούνται, με εντολή Θεοχάρη το 2013, ξεκίνησε το προγκρόμ ποινικών διώξεων κατά όλων των μικροοφειλετών του δημοσίου που χρωστούσαν πάνω από 5.000 ευρώ. Δηλαδή, κατά όλων των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρηματιών και επιτηδευματιών, των λεγόμενων νοικοκυραίων, που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και της λαϊκής δεξιάς. 



Ο τότε γενικός γραμματέας Εσόδων κ. Χάρης Θεοχάρης, έδωσε εντολές στους προϊσταμένους των Εφοριών να καταθέτουν αιτήσεις ποινικής δίωξης κατά των οφειλετών του δημοσίου που χρωστούσαν ακόμη και 5.000 ευρώ.

Οι Εφορίες έπρεπε να υποβάλουν αίτηση ποινικής δίωξης κατά όσων είχαν βεβαιωμένα και ληξιπρόθεσμα χρέη που υπερβαίνουν τις 5.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των κάθε είδους τόκων ή προσαυξήσεων, και είχε παρέλθει χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 4 μηνών από την ημερομηνία λήξης καταβολής των χρεών αυτών.

Στην εγκύκλιο Θεοχάρη, σημειώνονταν μάλιστα πως παρατηρείται το φαινόμενο της κατάθεσης αιτήσεων ποινικής δίωξης κατά όσων έχουν βεβαιωμένα και ληξιπρόθεσμα χρέη στα όρια της παραγραφής. Για να μην υπάρξουν λοιπόν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες των υπαλλήλων, οι προϊστάμενοι των Εφοριών έπρεπε να δρομολογούν την άμεση υποβολή αιτήσεων μόλις συντρέξουν οι νόμιμες προϋποθέσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates