.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Η ALPHA BANK ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΑΚΕΤΟ ΥΨΟΥΣ 2,1 ΔΙΣ ΣΤΟ 3,5% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Alpha: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση NPLs 2,1 δισ. ευρώ στη Hoist


Η Alpha Bank ανακοινώνει ότι την 21.12.2018 ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση Χαρτοφυλακίου Μη Εξυπηρετούμενων και άνευ Εξασφαλίσεων Δανείων Λιανικής Τραπεζικής συνολικού υπολοίπου 2,1 δισ. ευρώ και συνολικού οφειλόμενου κεφαλαίου 1,3 δισ. ευρώ με ημερομηνία αναφοράς την 31.3.2018 προς την εταιρία Hoist Finance AB.

Σημειώνεται ότι όπως είχε ανακοινώσει η τράπεζα, η συμφωνία με την Hoist Finance AB για το πακέτο Mercury έλαβε χώρα έναντι τιμήματος 76 εκατ., ενώ η συναλλαγή αναμένεται να έχει θετική επίπτωση για την Τράπεζα σε επίπεδο χρηματοοικονομικού αποτελέσματος, κεφαλαίων και ρευστότητας.

Τη διαχείριση του Χαρτοφυλακίου έχει αναλάβει η εταιρία «Cepal Hellas Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες Ανώνυμη Εταιρεία ∆ιαχείρισης Απαιτήσεων από ∆άνεια και Πιστώσεις», η οποία έχει νόμιμα αδειοδοτηθεί και εποπτεύεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως εταιρία διαχειρίσεως απαιτήσεων του Ν. 4354/2015


ΠΗΓΗ: euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates