.

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΚΟΥΛΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΟΥ !!! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΑΪΜΟΥ !!!

ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ
Οι κομμώτριες των δημοσκοπήσεων παραμυθιάζουν τον Κούλη ότι η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 11,90% !!!


ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ" ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ !!!

Στο 30,3% το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι 18,4% του βασικού κυβερνητικού εταίρου. Πώς καταγράφονται οι συσπειρώσεις σε Πειραιώς και Κουμουνδούρου. Στην τρίτη θέση η Δημοκρατική Συμπαράταξη, ακολουθούν ισοψηφώντας ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή. Στο 2,1 % Ποτάμι και ΑΝΕΛ.

Νέα δημοσκόπηση δίνει διψήφιο ποσοστό διαφοράς μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ ενώ δίνει ξεκάθαρο πλεονέκτημα για την τρίτη θέση στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Τι κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει προβάδισμα 11,9% επί των εγκύρων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Η ΝΔ εξασφαλίζει το 30,3% των έγκυρων ψήφων, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί στο 18,4%, διαφορά που οφείλεται εν μέρει στην σαφώς υψηλότερη συσπείρωση που πετυχαίνει η Πειραιώς (80,7%) έναντι της Κουμουνδούρου (42,6%).

Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 7,1%, ενώ στην τέταρτη θέση ισοδυναμούν Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ με 6,7%. Τελευταία κοινοβουλευτική δύναμη είναι η Ένωση Κεντρώων, που αποσπά το 3%.



Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βρίσκονται δημοσκοπικά εκτός Βουλής με 2,1%. Στο ίδιο ποσοστό βρίσκεται και Το Ποτάμι, που αναμένεται να συνεργαστεί με τη ΔΗΣΥ στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ωστόσο, οι ερωτηθέντες δεν επιθυμούν πρόωρες εκλογές, με το 55,7% να τάσσεται υπέρ της ολοκλήρωσης της τετραετίας από την κυβέρνηση. Πρόωρες κάλπες θέλει το 32,7% και το 7,1 δεν έχει άποψη.

Στο θέμα των ημερών, που είναι οι διαπραγματεύσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες για την αναβάθμιση των F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας, περισσότεροι από τους μισούς, σε ποσοστό 55%, δηλώνουν αντίθετοι, ενώ περίπου τρεις στους δέκα υποστηρίζουν την εν λόγω αμυντική δαπάνη.

Σε ό,τι αφορά το κοινωνικό μέρισμα, οι πολίτες εκφράζουν διαφορετική άποψη από την κυβέρνηση, καθώς το 64,6% ζητά το μέρισμα να κατευθυνθεί προς την μείωση της φορολόγησης και το 28,1% υποστηρίζει πως πρέπει να δοθεί στις κοινωνικά αδύναμες ομάδες.

ΠΗΓΗ
http://www.protagon.gr/epikairotita/44341503884-44341503884

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates