.

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΝ ... ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ !!!

ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ;;;
Τη βίασε την ώρα που πήγαινε να αυτοκτονήσει !!!




Ένα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια 25χρονη Ρωσίδα, η οποία έπεσε θύμα βιασμού καθ' οδόν προς τη γέφυρα από την οποία σκόπευε να πηδήξει, βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Η νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός δίχρονου παιδιού, είχε χωρίσει πρόσφατα από τον άνδρα της και έπασχε από κατάθλιψη. Ένα βράδυ, αποφάσισε να αυτοκτονήσει και έτσι έφυγε τα μεσάνυχτα από το σπίτι και κατευθύνθηκε προς μια ψηλή γέφυρα, στην πόλη Ομσκ όπου διαμένει, προκειμένου να βάλει ένα τέλος «στο ψυχικό της μαρτύριο», όπως η ίδια είπε αργότερα.


Ωστόσο, καθ' οδόν έπεσε θύμα βιασμού ενός νεαρού άνδρα, που την είδε να περιπλανιέται μόνη στους δρόμους και αποφάσισε να την εκμεταλλευτεί.

Μετά την επίθεση, η 25χρονη έφτασε στη γέφυρα και κάθισε στα κάγκελα, έτοιμη να πηδήξει.

Ευτυχώς για την ίδια εκείνη τη στιγμή πέρασε ένα ταξί και ο οδηγός του συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αμέσως σταμάτησε το όχημα, κατέβηκε και έκανε το παν για να την πείσει να τον ακολουθήσει.

«Δεν θυμάμαι καν τα λόγια που χρησιμοποίησα για να την μεταπείσω ώστε να μην πηδήξει. Το σημαντικό είναι ότι τελικά τα κατάφερα και με ακολούθησε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε τον βιασμό», είπε αργότερα ο οδηγός, ονόματι Γιεβγένι, σε ρωσικά ΜΜΕ.

Ένας 26χρονος άνδρας έχει συλληφθεί από τις Αρχές ως ύποπτος της σeξουαλικής επίθεσης, ενώ η γυναίκα παρακολουθείται από ψυχολόγο επί 24ωρου βάσεως, ώστε να αποτραπεί νέα απόπειρα αυτοκτονίας.



ΠΗΓΗ
http://pieriakaterini.blogspot.gr/2017/10/th-viasan-thn-wra-poy-phgaine-na-aytoktonhsei.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates