.

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΓΑΛΛΙΑ & ΒΕΛΓΙΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΩΣ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (SUGARDATERS.GR)
Βρείτε έναν «sugar daddy»: Σπρώχνουν τους νέους στην πορνεία για να λύσουν το  πρόβλημα του τραπεζικού δανεισμού και της υπερχρέωσης !!!




Θέμα σήμερα στα μίντια ότι μετά τις Βρυξέλλες, τον περασμένο μήνα, μια ιστοσελίδα γνωριμιών καλεί τις φοιτήτριες να προτιμήσουν μια σχέση με έναν «πλούσιο» άνδρα κάποιας ηλικίας αντί να λάβουν τραπεζικό δάνειο για να χρηματοδοτήσουν τις σπουδές τους. Ωστόσο κανείς δεν αναφέρεται στην αντίστοιχη Ελληνική. Ακούει κανείς από τη Δίωξη;

Μάλιστα η ιστοσελίδα ξεκίνησε διαφημιστική καμπάνια έξω από πανεπιστήμια στο Παρίσι, προκαλώντας την οργή των αρχών αλλά και την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

«Γεια σας, φοιτήτριες» γράφει η γιγαντοαφίσα, πάνω σε ένα φορτηγό, που διαφημίζει στη γαλλική πρωτεύουσα την ιστοσελίδα RichMeetBeautiful.fr.

«Ρομαντισμός, πάθος και όχι φοιτητικά δάνεια. Βγείτε ραντεβού με έναν Sugar Daddy, μια Sugar Mama» (σ.σ. εύποροι άνδρες και γυναίκες, κάποιας ηλικίας), συνεχίζει η διαφήμιση. 






​Οι άνδρες αυτοί «στηρίζουν» τις κοπέλες «προσφέροντάς τους απλόχερα δώρα ή χρήματα. Σε αντάλλαγμα, η Sugarbaby πρέπει να καταλάβει ότι οφείλει να είναι ευχάριστη, όμορφη (...) πρέπει να είναι πάντα ευέλικτη και να φροντίζει να είναι διαθέσιμη», εξηγεί η ιστοσελίδα. «Στο πλάι του θα μάθει (...) κερδίζοντας ταυτόχρονα χαρτζιλίκι για να πληρώσει τα δίδακτρα ή τα χρέη της», συνεχίζει.

Η διαφημιστική εκστρατεία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις εκ μέρους κυρίως του δήμου του Παρισιού που προσέφυγε στη δικαιοσύνη. Η αντιδήμαρχος Ελέν Μπιντάρ εξήγησε ότι οι νέες γυναίκες μπορεί με τον τρόπο αυτό να εξωθούνται στην πορνεία. Επίσης, η υφυπουργός Ισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, Μαρλέν Σκιαπά, είπε ότι οι αρχές εξετάζουν τις νομικές πλευρές του ζητήματος. «Πρόκειται για συνευρεύσεις κατόπιν συγκατάθεσης ή για μαστροπεία και για κάποια μορφή υποκίνησης προς την πορνεία, που διώκεται ποινικά; Ειλικρινά, έχουμε αμφιβολίες», τόνισε.

Από την πλευρά της, η φοιτητική ένωση FAGE ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση για μαστροπεία, εκτιμώντας ότι «η διαφήμιση αυτή έχει ως στόχο να προσελκύσει ευάλωτους φοιτητές-φοιτήτριες και να τους ωθήσει να δεχτούν να συμμετάσχουν σε σεξουαλικές πράξεις με πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας». 

Αντί να βλέπουμε Γαλλία, δεν κοιτάμε τι γίνεται στην Ελλάδα;

Μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι κανένα από τα δημοσιεύματα που σχολιάζουν το γεγονός στη Γαλλία δεν αναφέρεται στην ύπαρξη παρόμοιας ιστοσελίδας στην Ελλάδα, στα ελληνικά και με κατάληξη gr.



Η πλατφόρμα πλασάρεται για να βρεις το ταίρι σου, για μακρόχρονη σχέση ή εφήμερο, ωστόσο η περιγραφή είναι σαφής: "Ανεξάρτητα αν ψάχνεις για αγάπη, για μια απλή σχέση, για φιλία ή για οικονομική ενίσχυση...

​Και στη συνέχεια, πολύ ευγενικά, μιλάει για αμοιβαία "επωφελή σχέση". Ένας SugarDaddy, δηλαδή ένας πλούσιος παλιόγερος, θα μπορεί να έχει μια "επωφελή σχέση" με ένα "SugarBabe", δηλαδή, μια νεαρή κοπέλα, που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, φτάνει φυσικά να έχει τα κατάλληλα προσόντα και απόγνωση.


Picture
Κάποιος να επιληφθεί του θέματος; Αντί να ασχολούμαστε μόνο με το Γαλλικό χωριό, δεν κοιτάμε τι γίνεται πρώτα στο δικό μας; Ακούει κανείς από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ή από το Τμήμα Ηθών;
ΠΗΓΗ
http://www.igata.gr/special-edition/-sugar-daddy

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates