.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΒΟΜΒΑ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΡΟΔΑΣ !!!

Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΡΟΔΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Βασίλης Καπερνάρος : Την περασμένη Πέμπτη έφεραν το θέμα της ρόδας !!!



«Σε εμάς έγινε για πρώτη φορά γνωστό το θέμα την Πέμπτη που μας πέρασε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Καπερνάρος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, αναφερόμενος στη ρόδα που έχει τοποθετηθεί στην πλατεία Συντάγματος.

«Στο επιτελείο του δημάρχου, στους υπεύθυνους το θέμα είναι από τον Φεβρουάριο του 2016. Συνεπώς, θα έπρεπε να έχουν γίνει έγκαιρα και έγκυρα όλες οι ενέργειες, τυπικές και ουσιαστικές, έτσι ώστε μαζί με το άναμμα των φώτων στους δρόμους των Αθηνών να είχε τοποθετηθεί και η ρόδα αυτή. Όλο αυτό προϋποθέτει μία υπεύθυνη θέση η οποία δεν υπήρξε ποτέ. Από την Πέμπτη που ήρθε για πρώτη φορά μέχρι και σήμερα δεν έχουμε ενημερωθεί σε ατομικό επίπεδο αλλά και σε συλλογικό» σημείωσε ο κ. Καπερνάρος και πρόσθεσε:



«Αυτό που πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο, την πλειοψηφία όλων των δημοτικών συμβούλων, είναι ότι θα περάσει το χρονικό διάστημα της δωρεάν παροχής, στη συνέχεια θα ξεστηθεί, θα γίνουν όλες οι διαδικασίες του πλειοδοτικού διαγωνισμού και ο άνθρωπος ο οποίος θα ανακηρυχτεί νικητής θα αρχίσει πάλι να στήνει τη ρόδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates