.

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ Α. ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΦΚ !!!

Αντίδραση των Πρατηριούχων Καυσίμων στις εξαγγελίες Α. Σαμαρά για τον ΕΦΚ στο πετρέλαιο !!!




Δεν θα έχει ουσιαστικό αντίκρισμα για τα νοικοκυριά, η μείωση της τάξης του 30% στον ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων.
Κατά την ΠΟΠΕΚ η σχετική εξαγγελία του Α. Σαμαρά, χαρακτηρίζεται από «έλλειψη θάρρους και γενναιότητας», ενώ οι πρατηριούχοι κάνουν λόγο ότι ο πρωθυπουργός αγνοεί την πραγματική οικονομική κατάσταση χιλιάδων οικογενειών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΠΕΚ αναφέρει:

«Η εξαγγελία στη Δ.Ε.Θ του Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμάρα για την μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30%, επιβεβαιώνει τις επιφυλάξεις μας για τις πραγματικές προθέσεις της Κυβέρνησης, για την ουσιαστική μείωση της λιανικής τιμής του πετρελαίου θέρμανσης.
Κύριε Πρωθυπουργέ, η μείωση του ΕΦΚ κατά 30%, (όταν το 2012 αυξήθηκε 450%), μεταφράζεται σε μείωση των τιμών λιανικής κατά 7-10 λεπτά στο λίτρο, την νέα χειμερινή περίοδο.
Η εξαγγελία σας για την μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, χαρακτηρίζεται από έλλειψη θάρρους και γενναιότητας, ή άγνοια της πραγματικής οικονομικής κατάστασης χιλιάδων οικογενειών».


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates