.

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΜΙΛΙΑ Α. ΣΑΜΑΡΑ : ΑΠΟ ΤΑ ΖΑΠΠΕΙΑ ΣΤΗ ΔΕΘ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΘ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΖΑΠΠΕΙΑ !!!

Με ψευδεπίγραφες προεκλογικές παροχολογίες, ΟΠΩΣ ΤΑ 18 ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΖΑΠΠΕΙΩΝ, στόλισε ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ την ομιλία του στη ΔΕΘ, κατά την οποία όλη η πρώτη σειρά αποκοιμήθηκε.
ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ !!!


Κλικ ΕΔΩ :
ΒΙΝΤΕΟ-Αυτές είναι οι φοροελαφρύνσεις που ανακοίνωσε ο Σαμαράς
«Η Ελλάδα σηκώνεται στα πόδια της, πληγωμένη, αλλά σηκώνεται, δεν κοιτάει πια πίσω στο χθες, που τόσο μας πλήγωσε, κοιτάει στο αύριο, στη νέα Ελλάδα, από τη διαρκή κατρακύλα στη διαρκή άνοδο» τόνισε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ξεκινώντας την ομιλία του στα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ.
Ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι για πρώτη φορά το πρόσημο της οικονομίας θα είναι θετικό, το τελευταίο τρίμηνο του 2014, ύστερα από 34 τρίμηνα, και παρουσίασε έναν «οδικό χάρτη» για την πορεία της χώρας, με «μόνο όπλο την αλήθεια» όπως υπογράμμισε.
Στράφηκε, δε, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να τον κατονομάσει, λέγοντας ότι είχε επενδύσει στην καταστροφή της χώρας.
Ο κ. Σαμαράς αποδέχθηκε ότι έγιναν «λάθη» με τον ΕΝΦΙΑ, τα «οποία όμως διορθώνονται» και εξήγγειλε ότι στο προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2015 θα υπάρξει πρόβλεψη για μείωση κατά 30% του ειδικού φόρου θέρμανσης, αλλά και για μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης, ενώ προανήγγειλε πρόβλεψη και για τις δόσεις εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Σημείωσε ότι θα απλοποιηθούν οι διαδικασίες για την έκδοση των συντάξεων, ώστε αυτή να επιτυγχάνεται «με το πάτημα ενός κουμπιού», ενώ δεσμεύτηκε για άμεση αποκατάσταση των ενστόλων, με σημαντικές αυξήσεις, όσο επιτρέπουν τα δημοσιονομικά δεδομένα.
Επίσημη πιστοποίηση ότι το χρέος είναι βιώσιμο, θα πάρει η Ελλάδα τους επόμενους μήνες, δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του στα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ.

«Παρά το γεγονός ότι παραμένει σε υψηλά επίπεδα, το χρέος έχει αρχίσει να μειώνεται οριακά σε απόλυτο αριθμό και αυτή η μείωση θα φανεί το επόμενο διάστημα και σε επίπεδο ποσοστού του ΑΕΠ» είπε ο Πρωθυπουργός.
Όλο και περισσότεροι θεωρούν ως δεδομένο ότι αυτή η Βουλή θα εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκραατίας, επισήμανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και άσκησε κριτική στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο θέμα.
Τάχθηκε κατά της προσφυγής σε πρόωρες εκλογές για το ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, γιατί, όπως είπε, η χώρα θα μπει σε «περιπέτεια» και θα «τιναχθούν όλα στον αέρα».
Χαρακτήρισε «επικίνδυνους» όσους θέλουν να οδηγήσουν σε πρόωρες εκλογές και εξαπέλυσε οξύτατη επίθεση τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον χαρακτήρισε «σκιά από το παρελθόν», είπε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «παίζουν τα ρέστα τους» και προέβλεψε ότι θα χάσουν και αυτό το στοίχημα. Κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για «δημαγωγία» και «λαϊκισμό», ότι δεν έχει πρόγραμμα και ότι θέλει την Ελλάδα «ξέφραγο αμπέλι», τονίζοντας παράλληλα: «Τους έχει καταλάβει πια ο λαός».
Έκανε, δε, ιδιαίτερη αναφορά στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και στελεχών του στο θέμα της τρομοκρατίας, λέγοντας ότι υπερασπίζονται τρομοκράτες και αντιδρούν στη δημιουργία φυλακών υψηλής ασφάλειας. Αναφέρθηκε και στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το ΝΑΤΟ και αναρωτήθηκε: «Αν δεν υπήρχε το ΝΑΤΟ, πώς θα έλεγα στον Πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν ότι η Κύπρος είναι μία;».
Για την Αμφίπολη
«Οι ανασκαφές στον τύμβο Καστά, στην Αμφίπολη Σερρών, προχωρούν με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα» τόνισε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα των εγκαινίων της 79ης ΔΕΘ.
«Κανείς δεν μπορεί να πει τι κρύβει ο τάφος, αλλά ένας μακεδονικός τάφος με αυτές τις διαστάσεις είναι κάτι μεγάλο και ακόμα μια επιβεβαίωση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας» είπε και άσκησε κριτική στους «μίζερους» που προσπάθησαν να μειώσουν τη σημασία του. Πρόσθεσε ότι αναγκάστηκαν να σιγήσουν, ύστερα από τη διεθνή συγκίνηση, που προκάλεσε.
Εξάλλου, ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στις «προσπάθειες των Σκοπιανών, που χτίζουν αρχαία αγάλματα - καρικατούρες» για να οικειοποιηθούν τη Μακεδονία και σημείωσε πως αποδεικνύεται ότι «τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.enikos.gr/politics/261309,BINTEO-Aytes_einai_oi_foroelafrynseis_po.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates