.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ: ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΑΠΟ 15ΧΡΟΝΗ !!!

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το αμαξίδιο, φτιαγμένο κατόπιν παραγγελίας ειδικά για την πάθηση του παιδιού, τις δυνατότητες και τον σωματότυπό του, βρισκόταν έξω από το διαμέρισμα του τέταρτου ορόφου, όπου μένει με την οικογένειά του.




«Η κόρη μου, η Μαριλένα, στενοχωρήθηκε. Είχε διαλέξει η ίδια το αμαξίδιό της, ένα χαρούμενο, λαχανί καροτσάκι, όμορφο και ελαφρύ, για να μπορεί να κινείται αυτόνομα. Με το καροτσάκι αυτό κυκλοφορούσε παντού και πήγαινε και στο σχολείο. Ωστόσο παραμένει ένα χαρούμενο παιδί. Προσωπικά λυπάμαι, διότι καθημερινά χάνεται η ανθρωπιά από τους ανθρώπους» λέει στη «δημοκρατία» ο πατέρας του παιδιού Γιώργος Σιαμπλίδης.

Η οικογένεια μένει στην οδό Κασσάνδρου, στο κέντρο της πόλης. Ο κ. Σιαμπλίδης επέστρεψε στο σπίτι του από ταξίδι το βράδυ της Κυριακής και ήταν αυτός που διαπίστωσε ότι το αμαξίδιο είχε κάνει φτερά. Φτερά, όμως, έκανε και το μηχανάκι του, που ήταν σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία.

«Φυσικά και με πείραξε που μου έκλεψαν το μηχανάκι, όχι όμως στον βαθμό που στενοχωρήθηκα για το αμαξίδιο της Μαριλένας» περιγράφει ο κ. Σιαμπλίδης.

Προς το παρόν η Μαριλένα, που πάσχει από σπαστική τετραπληγία και νοητική υστέρηση, κινείται με ένα παλιό, δύσχρηστο αμαξίδιο. Το αγαπημένο της, το λαχανί, κόστισε 3.650 ευρώ και αγοράστηκε από την οικογένειά της, με μικρή συνδρομή του ασφαλιστικού φορέα. «Το να κλέψεις αμαξίδιο αποτελεί για εμένα ακραία πράξη. Αν έχεις μέσα σου τον Θεό, δεν κάνεις ακραία πράγματα» καταλήγει ο κ. Σιαμπλίδης.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates