.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & FUNDS ΑΠΟ ΤΙΣ 400.000 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ;;;
Οι επιστολές των τραπεζών απευθύνονται σε κυριολεκτικά "τελειωμένους", κόκκινους δανειολήπτες, χωρίς εξασφαλίσεις, καταθέσεις ή άλλα διαθέσιμα περιουσιακά στοιχεία και χωρίς δηλωθέντα εισοδήματα πέρα του ακατάσχετου, οι οποίοι, έτσι, δεν έχουν κανένα λόγο ή κίνητρο να πληρώσουν ούτε ακόμη το 10% των παρανόμως - σε κάθε περίπτωση - διαμορφωθέντων υπολοίπων από τα κόκκινα δάνεια και τις κάρτες τους !!! 



Τι θα συμβεί σε όσους αγνοήσουν τις επιστολές των τραπεζών για κούρεμα δανείου έως 90% ;;;

Απολύτως τίποτα !!!

Επιστολές από τις τράπεζες λαμβάνουν αυτές τις μέρες περισσότεροι από 400.000 δανειολήπτες με ανέγγυα κόκκινα καταναλωτικά και επιχειρηματικά δάνεια. Πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία των τραπεζών να πάρουν ότι μπορέσουν από τους δανειολήπτες, αφού, διαφορετικά, τα κόκκινα αυτά δάνεια και οι κάρτες θα περάσουν στα χέρια των funds.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κούρεμα που προτείνουν οι τράπεζες για τα δάνεια χωρίς εξασφάλιση ξεκινάει από το 70% του αρχικού κεφαλαίου και φτάνει πάνω από 90%. 

Ωστόσο, οι προτάσεις των τραπεζών, λαμβάνοντας υπόψη τους δανειολήπτες στους οποίους απευθύνονται, είναι εντελώς αφελείς, αφού δεν προβλέπουν ούτε την ρύθμιση των κουρεμένων υπολοίπων με δόσεις, παρά μόνο την εφάπαξ εξόφλησή τους, γεγονός που τις καθιστά εξ' αρχής εξωπραγματικές και μη βιώσιμες, αντί να τους προτείνουν ακόμη και 100 δόσεις, προσφέροντας τους παράλληλα ως κίνητρο ακόμη και την μερική διαγραφή τους από τον Τειρεσία και την υπό προϋποθέσεις δυνατότητα μελλοντικής δανειοδότησής τους, εφόσον φανούν συνεπείς στην εξυπηρέτηση των κουρεμένων υπολοίπων τους. 

Τι άλλο κίνητρο ή λόγο έχει άραγε ένας "τελειωμένος" δανειολήπτης να ανταποκριθεί στις προτάσεις των τραπεζών, ειδικά σήμερα που γνωρίζει ότι η οικονομική του ένδεια και καταστροφή οφείλεται στο γεγονός ότι, το ελληνικό δημόσιο, αντί να διασώσει τις θέσεις εργασίας, τις δουλειές, τα εισοδήματα και την περιουσία των Ελλήνων, επέλεξε να διασώσει, με περισσότερα - μέχρι σήμερα -  από 250 Δις, τις 4 χρεοκοπημένες από το 2008 συστημικές τράπεζες που, παρεμπιπτόντως, παρά τις καραβιές του μνημονιακού χρήματος που έλαβαν, χρεώνοντας τους φορολογούμενους, παραμένουν ακόμη χρεοκοπημένες ;;; 

Τι θα συμβεί όμως σε όσους δανειολήπτες αγνοήσουν την τελική προειδοποίηση των τραπεζών ;;;


Τα δάνεια θα περάσουν στα χέρια των funds !!!
Αυτό σημαίνει ότι οι τράπεζες θα «λύσουν» τη σχέση τους με τους δανειολήπτες, που εφεξής θα έχουν να κάνουν με το fund ή με την εταιρεία διαχείρισης που αγόρασε τα δάνεια τους ή ανέλαβε την διαχείρισή τους.
.
Όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, οι δανειολήπτες θα δεχθούν τηλεφωνικές ενοχλήσεις προκειμένου να συμφωνήσουν σε κάποιο τρόπο αποπληρωμής των δανείων τους. Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι δανειολήπτες είναι ότι τα funds αγόρασαν πολύ χαμηλά τα συγκεκριμένα δάνεια και τις κάρτες και στοχεύουν στην συντομότερη δυνατή απόδοση. 

Τα funds λοιπόν θα προχωρήσουν σε πολύ μεγάλα κουρέματα - μεγαλύτερα από τα σημερινά των τραπεζών - ειδικά μόλις διαπιστώσουν τα "σαπάκια" που τους φόρτωσαν οι τράπεζες από τα χαρτοφυλάκιά τους. Και επειδή τα funds - σε αντίθεση με τις χρεοκοπημένες ελληνικές τράπεζες - δεν αντιμετωπίσουν πρόβλημα ρευστότητας, θα δοσοποιήσουν τα κουρεμένα υπόλοιπα ακόμη και σε 100 δόσεις. Ειδικά δε αυτά των δανειοληπτών της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, αφού γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι αυτά είναι επίδικα και, έτσι, οι ακυρώσεις των διαταγών πληρωμής δεν τους αφήνουν ούτε την ελάχιστη στατιστική ελπίδα εκτέλεσης και είσπραξης, ακόμη και αν οι συγκεκριμένοι αυτοί δανειολήπτες αποκτήσουν κάποιο περιουσιακό στοιχείο στο μέλλον. 

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates