.

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

ΝΕΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!! ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ !!!

ΖΗΤΕΙΤΑΙ - ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΔΩΣΕ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ - ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ & ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ !!!
Κατά την προσωπική μου άποψη, επισημαίνει ο Δικηγόρος πΑΠ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ, που χειρίστηκε και τη συγκεκριμένη ανακοπή κατά της διαταγής πληρωμής, η παρούσα απόφαση τιμά το σύνολο του Δικαστικού Κλάδου για όλους τους νομικούς και πραγματικούς σύγχρονους λόγους. Και εμείς προσθέτουμε ότι τιμά πρωτίστως τον ίδιο τον ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ αφού, μαζί με τον δανειολήπτη και το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ, δικαίωσε την κοινή λογική, τη νομική επιστήμη, την ισχύουσα ευρωπαϊκή & εθνική νομοθεσία και την πάγια πλέον νομολογία ΑΠ, ΣτΕ και ΔΕΕ, που δυστυχώς, τράπεζες και ΤτΕ, de facto παρέα με ορισμένους Δικαστές, συνεχίζουν να γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους !!!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΔΩ :

Η ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής αποτελεί τη μοναδική σίγουρη και νομικά αξιόπιστη προστασία της περιουσίας του δανειολήπτη από τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς !!!


ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


Αποτέλεσμα εικόνας για υπερβαση σταμος


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates