.

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΑΚΟΜΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ BMW ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !!!

11.700€ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ
Από τον Γενάρη του 2015 έχει βγει υποτίθεται προς πώληση...αλλά ακόμα την χρυσοπληρώνουμε !!!



Η... αμαρτωλή BMW 760, που χρησιμοποιούσε ο «αντ' αυτού», κατά δήλωσή του, στην κυβέρνηση Σαμαρά Ευάγγελος Βενιζέλος, συνεχίζει να κοστίζει πανάκριβα στον Ελληνα πολίτη. Και αυτό γιατί, παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να την ξεφορτωθεί (όπως και το δίδυμο αδελφάκι της), πουλώντας τα, κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν έγινε, αλλά το σέρβις και τα ανταλλακτικά τους προκαλούν ίλιγγο κάθε φορά που χρειάζονται κάτι.

Η περιβόητη BMW, που κόστισε τουλάχιστον 760.000 ευρώ και η «δημοκρατία» από την πρώτη στιγμή αποκάλυπτε τη σκανδαλώδη για χώρα σε κρίση αγορά και χρήση της, παραμένει στα αζήτητα, ενώ είναι άγνωστο αν και ποιος τη χρησιμοποιεί από την ημέρα που ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκε να την αποχωριστεί με πόνο ψυχής.

Φαίνεται όμως πως παραμένει στοιχειωμένη, καθώς εξακολουθεί η παρουσία της να προκαλεί σκάνδαλα. Οπως αποκαλύφθηκε, εγκρίθηκε το ουκ ευκαταφρόνητο ποσό των 11.000 ευρώ για την αγορά τεσσάρων αλεξίσφαιρων ελαστικών, ενώ σε αυτά θα πρέπει να προστεθεί η αμοιβή των εργασιών τοποθέτησής τους, που ανέρχεται στα 700 ευρώ! Το παραπάνω επιβεβαιώνεται στην απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας της 6ης Νοεμβρίου, στην οποία εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης, ύψους 11.000 ευρώ, για την «προμήθεια 4 αλεξίσφαιρων ελαστικών επισώτρων ειδικών διαστάσεων και προδιαγραφών για υπηρεσιακό θωρακισμένο όχημα μάρκας BMW».

Εσωτερικά το αυτοκίνητο μπορεί να προσφέρει όλες τις ανέσεις στον κάτοχό του. Η λέξη «χλιδή» δεν αποτυπώνει όσα μπορεί να διαθέτει κάποια έκδοση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Δερμάτινα καθίσματα, τηλεοράσεις, δορυφορικά συστήματα είναι μερικές από τις ανέσεις που απολαμβάνει ο κάτοχός τους. Και εκτός από ανέσεις υπάρχει και ασφάλεια. Και αυτό γιατί η 7 Series είναι σχεδιασμένη ώστε να αντέχει σε επιθέσεις κάθε τύπου οπλοπολυβόλων. Η «πανοπλία» του αποτελείται από έναν εξαιρετικά ισχυρό χάλυβα και χρησιμοποιεί το αμάξωμα ως ένα δεύτερο επίπεδο προστασίας.

Στις δοκιμές το αυτοκίνητο ανταποκρίθηκε θετικά σε επιθέσεις από εκρηκτικές ύλες και χειροβομβίδες.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates