.

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΗ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Θα τα δημοσιεύσουμε σταδιακά όλα, ένα προς ένα, και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας τους ισχυρισμούς τους, που ξεπερνούν κάθε γνωστή θεωρία συνωμοσίας !!!



Αυτή είναι η μεγάλη συνεισφορά των Δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ στην ελληνική κοινωνία και πολιτεία, αφού ο αγώνας μας δεν περιορίστηκε ποτέ μόνο στην ιδιοτέλεια της προστασίας και της διάσωσης της περιουσίας και της αξιοπρέπειάς μας !!!

Από τις επόμενες ημέρες που θα ξεκινήσουμε να δημοσιεύουμε τα αποσπάσματα, θα τρίβετε τα μάτια σας όταν θα διαβάσετε τι ακριβώς είναι και πως λειτουργεί, κατά δική της ομολογία, η Τράπεζα της Ελλάδος, και πως αντιλαμβάνονται οι 4 συστημικές τράπεζες το χρήμα και τη δημιουργία του, τον αέρα και τη μόχλευση του κλασματικού αποθέματος, τις καταθέσεις και την δήθεν προστασία τους, την χρηματοπιστωτική σταθερότητα, την κρίση, την ανακεφαλαιοποίηση, τις εγγυήσεις του δημοσίου, τις εκθέσεις της BlackRock, το ΤΧΣ, το ΤΕΚΕ, κλπ ... κλπ.

Το χειρότερο όμως όλων είναι ο τρόπος και η επιχειρηματολογία με τα οποία φορτώνουν τις ευθύνες της αποτυχημένης διάσωσής τους στο ίδιο το διαπλεκόμενο μαζί τους πολιτικό σύστημα, που χρέωσε την δήθεν διάσωσή τους στις πλάτες των ελλήνων και ευρωπαίων φορολογουμένων. 


Θα τρίβουν τα μάτια τους ακόμη και οι πιο ευφάνταστοι συνωμοσιολόγοι, γιατί αυτά που θα διαβάσουν δεν τολμούσαν ποτέ οχι να τα πουν, αλλά ούτε να τα φανταστούν, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τον κανόνα ότι η συνωμοσιολογία ωχριά μπροστά στην πραγματικότητα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates