.

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΔΙΚΗ SIEMENS: ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΛΕΩ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ !!!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΞΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-SIEMENS ΤΟ 2012 ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Μήπως σε αυτόν το εξωδικαστικό συμβιβασμό βασίστηκε και η απαλλαγή της Siemens από το καρτέλ των εργολάβων ;;;


Την αποβολή του ελληνικού Δημοσίου από τη δίκη για τα μαύρα ταμεία της Siemens ζητούν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων υποστηρίζοντας ότι το Ελληνικό Δημόσιο έχει πλήρως αποζημιωθεί.

Συγκεκριμένα οι κατηγορούμενοι επικαλέστηκαν τη συμφωνία του Δημοσίου με τη Siemens το 2012 επί κυβέρνησης Σαμαρά -Βενιζέλου για την επίτευξη εξωδικαστικού συμβιβασμού μέσω της οποίας το Δημόσιο θα λάμβανε 270 εκατ. ευρώ.

Αυτός ήταν ο λόγος που οι συνήγοροι των κατηγορουμένων ζήτησαν την αποβολή του Δημοσίου αλλά και του ΟΤΕ από την πολιτική αγωγή υποστηρίζοντας ότι με τον επίμαχο εξωδικαστικό συμβιβασμό το Δημόσιο δεν διατήρησε καμία επιφύλαξη γεγονός που σημαίνει ότι παραιτήθηκε από οποιαδήποτε άλλη αξίωση.

Κατόπιν αυτού όπως είπαν δεν μπορεί το ελληνικό Δημόσιο να διεκδικεί εκ νέου άλλη αποζημίωση. Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του ενώ νέα συνεδρίαση θα έχει στις 29 Μαρτίου.


πηγη: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates