.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΣΚΑΝΔΑΛΟ FERRARI: ΕΒΑΖΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ DAILY MAIL
Έγγραφο-ομολογία της Ferrari για χρήση εργαλείου για παραποίηση των στοιχείων του χιλιομετρητή !!!




Θα μπορούσαμε αρχικά να πιστέψουμε ότι πρόκειται για ένα κακό αστείο ενός εμπορικού στελέχους που ενοχλήθηκε.

Στην Daily Mail αποκαλύπτουν ένα έγγραφο που αποδεικνύει το γεγονός: Η Ferrari έχει εξουσιοδοτήσει τους αντιπροσώπους να αλλάξουν την ένδειξη στο οδόμετρο ορισμένων αυτοκινήτων για να διευκολύνουν τη μεταπώλησή τους.


Αυτή η είδηση ​​είναι πιθανό να προκαλέσει μεγάλο θόρυβο στον στενό κύκλο των αγοραστών Ferrari. Στην Daily Mail μόλις ανακοίνωσαν στοιχεία που υποστηρίζουν ότι η Ferrari ζήτησε πρόσφατα από τους αντιπροσώπους της να μην χρησιμοποιούν πλέον το ηλεκτρονικό εργαλείο για να παραποιούν τα στοιχεία του ολικού χιλιομετρητή. Μια πρακτική που είναι προφανώς παράνομη και καταδικαστέα από την Ευρώπη. Αλλά η πρωτοτυπία, εδώ, έγκειται στο γεγονός ότι η μητρική εταιρεία, άμεσα, έχει υποκινήσει αντιπροσώπους της σε αυτού του είδους την πρακτική.

Το εργαλείο, που βαφτίστηκε Deis Tester, αποκαλύφθηκε από έναν πωλητή της Ferrari στη Florida ο οποίος απολύθηκε με την αποκάλυψη εξαπάτησης. Η υπόθεση ήρθε στη συνέχεια ενώπιον της Δικαιοσύνης και από την Daily Mail μπόρεσαν να βάλουν στο χέρι αυτό το επίσημο έγγραφο, το οποίο δείχνει σαφώς ότι η Ferrari ζητά, σε μια σημείωση, στους αντιπροσώπους της να «σταματήσουν» να χρησιμοποιήσουν το σύστημα Deis Tester.





Ο σκοπός μιας τέτοιας παραποίησης, φυσικά, ήταν να επιτευχθεί η άνοδος της αξίας μεταπώλησης, αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές ποια είναι η έκταση της ζημίας. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, και ειδικά στη Florida, σε κάθε περίπτωση, η παραπο
ίηση των ενδείξεων του οδομέτρου είναι ισοδύναμη με ομοσπονδιακό έγκλημα.


πηγη: drive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates