.

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ: ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ 4 !!!

ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ Ο 75ΧΡΟΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ
Τους αποκαλεί "κότες προσκυνημένες στημένες στα 4", επειδή συνεχίζουν να ανέχονται παθητικά, χωρίς καμία αντίδραση, κάθε είδους αυθαιρεσία και καταπάτηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων τους, από τράπεζες, κυβερνήσεις, εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και δανειστές !!!
Και δεν έχει καθόλου άδικο !!! 



Ο 75χρονος Ηλίας Κατσάνος, που πέρασε μάλιστα και εγκεφαλικό, βρήκε τη δύναμη να οδηγήσει 3 φορές τραπεζικούς στο αυτόφωρο, επειδή δεν του έδιναν τα αντίγραφα των συμβάσεων που ζητούσε ή επειδή του ζητούσαν εξωφρενικά ποσά για να του τις παραδώσουν.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
    
Ο Ηλίας Κατσάνος ανήκει στους Έλληνες μιας άλλης εποχής.
Σε εκείνους που έμαθαν να παλεύουν, να αγωνίζονται και, όταν χρειάζεται, να πολεμούν, για την πατρίδα τους, για το δίκιο, το ψωμί, την περιουσία και την αξιοπρέπειά τους.
Σε εκείνους που δούλεψαν σκληρά, στα χωράφια και στο μεροκάματο, για να φτιάξουν ένα δικό τους κεραμμύδι, για να σπουδάσουν τα παιδιά τους και να τους αφήσουν ένα σπίτι, για να τα βοηθήσουν να ξεκινήσουν τη ζωή τους με περισσότερα εφόδια από εκείνα που είχαν οι ίδιοι.
Κάπως έτσι ήταν η παραδοσιακή ελληνική οικογένεια στην οποία μεγαλώσαμε όλοι εμείς οι νεώτεροι, την οποία σήμερα, η νέα τάξη πραγμάτων, θέλει να εξαφανίσει, όχι μόνο από τον χάρτη, αλλά και από τις μνήμες μας.

Όσοι λοιπόν ακόμη φοβάστε και δεν βρίσκετε το κουράγιο και τη δύναμη να διεκδικήσετε την αξιοπρέπειά σας, δεν έχετε καμία δικαιολογία, ειδικά απέναντι στα παιδιά σας, που θα σας θυμούνται όπως ακριβώς σας περιέγραψε ο Ηλίας : 
ΚΟΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ 4 !!!








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates