.

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΒΟΜΒΑ !!! ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ !!! ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

ΑΠΟ 01/06/2016 ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ
Αναστολή της αποχής των Συμβολαιογράφων : Θα γίνουν όλοι οι χιλάδες πλειστηριασμοί που είναι παγωμένοι από την αρχή του χρόνου σε όλη την Ελλάδα !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Αναστέλλουν την αποχή για το ασφαλιστικό οι Συμβολαιογράφοι και επιστρέφουν στα καθήκοντά τους από Τρίτη 10 Μαϊου. 

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: 


«Μετά την ψήφιση του Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε την αναστολή των κινητοποιήσεων του Κλάδου. Από αύριο Τρίτη 10 Μαΐου 2016 εκτελούμετα καθήκοντά μας κανονικά. Ευνόητο είναι ότι οι ορισθέντες την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 πλειστηριασμοί θα διενεργηθούν, εφόσον έχουν τηρηθεί οι προβλεπόμενες διατυπώσεις της προδικασίας. Τις επόμενες ημέρες μετά και την επικείμενη δημοσίευση του ψηφισθέντος νομοσχεδίου, θα ακολουθήσει λεπτομερής εγκύκλιος με πίνακες και συγκριτικά στοιχεία, καθώς και τις αλλαγές που θα ισχύσουν από 1 Ιουλίου 2016».

ΠΗΓΗ
http://www.legalnews24.gr/2016/05/blog-post_60.html#.VzCogYazGQg.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates