.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

2% ΕΠΙΣΗΜΗ, ΦΟΡΟΕΚΠΙΠΤΟΜΕΝΗ ΜΙΖΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΑΣΟΚ & ΝΔ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS !!!

Όπως μας διαβεβαιώνει ο δικηγόρος ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, που χειρίζεται την υπόθεση στο ΣτΕ, από τα στοιχεία της γερμανικής δικογραφίας προκύπτει ότι τις μίζες που μοίραζε η SIEMENS σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και κρατικούς λειτουργούς, τις καταχωρούσε κανονικά στα βιβλία της στη Γερμανία και τις εξέπιπτε από τα φορολογητέα της έσοδα !!!

ΜΙΖΕΣ ΜΕ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗ !!! 
Έτσι λάδωνε τα λαμόγια του ελληνικού πολιτικού συστήματος η SIEMENS, φορτώνοντας μίζες και υπερτιμολογήσεις στο δημόσιο χρέος !!!






Δεν τον γουστάρουν, ρε παιδί μου, τον Βαρουφάκη οι ομόλογοί του στο Eurogroup. Δεν είναι μόνο η χολή των δηλώσεων, είναι και ο τόνος της φωνής, οι συσπάσεις των παριών, οι κινήσεις των χεριών. Σαν τη μύγα μες στο γάλα είναι ο Γιάνης, ένας παθιασμένος κοσμοπολίτης επιστήμονας, με φωτεινό χαμόγελο και ανθρώπινα ρούχα, ριγμένος σε μια γκρίζα σύναξη σκυθρωπών και κακόγνωμων τύπων, που ντύνονται σαν πεθαμενατζήδες, σκέφτονται σαν πεθαμενατζήδες, φέρονται σαν πεθαμενατζήδες. Αυτοί είναι οι μη πολιτικοί λόγοι για τους οποίους οι γιουρογκρούπηδες δεν γουστάρουν τον Βαρουφάκη. Ο πολιτικός λόγος της δυσαρέσκειάς τους είναι ότι δεν τον έχουν στο χέρι, δεν τον κρατούν από πουθενά, ούτε τον υπουργό Οικονομικών ούτε τον πρωθυπουργό ούτε την ελληνική κυβέρνηση στο σύνολό της.


Εξοργίστηκαν οι εταίροι επειδή έχασαν τους πελάτες τους, εκείνους που είχαν τις ντουλάπες γεμάτες σκελετούς. Εξοργίστηκαν κυρίως οι Γερμανοί, οι οποίοι φρόντιζαν να στέλνουν αβέρτα σκελετούς, πότε με τη Siemens, πότε με την MAN, πότε με τη HVD. Κατέφθαναν οι σκελετοί από τη Γερμανία, άνοιγαν οι ντουλάπες στην Αθήνα, χιλιάδες ντουλάπες, ένα ολόκληρο σύστημα γεμάτο ντουλάπες, δεν μπορεί, κάποιος θα πήρε μίζα και για τις ντουλάπες.
Μοιάζει σαν ένα πολύ καλά στημένο σχέδιο. Οι γερμανικές επιχειρήσεις μοίραζαν μίζες για να παίρνουν δουλειές εκεί όπου το χρήμα έρρεε άφθονο, στους εξοπλισμούς, στην ασφάλεια, στις νέες τεχνολογίες. Έπαιρναν δουλειές και ταυτοχρόνως διέφθειραν το πολιτικό προσωπικό, από κάτω μέχρι πάνω. Από πολύ κάτω, ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι, ανώτατοι στρατιωτικοί, μέχρι πάνω, πολύ πάνω, θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου, για να μην πω πόσο πάνω. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, έπαιρναν τις δουλειές και ταυτοχρόνως κρατούσαν στο χέρι το δικομματικό σύστημα, το κρατούσαν σφιχτά, πολύ σφιχτά κι όταν ήρθε η κρίση και τα Μνημόνια, το σφίξιμο έφτασε μέχρι τον λαιμό μας.
Η Γερμανία χρησιμοποίησε τη διαφθορά προκειμένου να επιβάλει τα φριχτά που επέβαλε από το 2010 μέχρι σήμερα. Αν δεν είναι έτσι, αν την αδικούμε, τότε πρέπει να αποδείξει το αντίθετο, βοηθώντας την ελληνική Δικαιοσύνη να βγάλει άκρη με τη δίκη της Siemens που θα αρχίσει οσονούπω, με δέκα χρόνια καθυστέρηση. Να δώσει η γερμανική κυβέρνηση όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια της, κυρίως να στείλει στην Ελλάδα τον Χριστοφοράκο για να δικαστεί και να μιλήσει για όλους και για όλα. Θα το κάνει η Γερμανική κυβέρνηση; Όταν το είχε ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από τον Σόιμπλε, ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ δυσαρεστήθηκε και τον παρέπεμψε στο υπουργείο Δικαιοσύνης.
Έβρισκαν και τα έκαναν οι Γερμανοί, χωρίς πρόθυμους ντόπιους δεν θα μπορούσε ούτε να εξυφανθεί ούτε να εκτελεστεί κανένα δόλιο σχέδιο από το εξωτερικό. Τώρα οι πρόθυμοι χάθηκαν, οι υποκινητές των προθύμων σκύλιασαν και τη νύφη την πληρώνει ο δυστυχής Βαρουφάκης.



Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/03/blog-post_210.html#ixzz3UMhDFDAz
SSL Certificates