.

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

40 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ 11/03/2015 ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ !!!

Γράφει ο Νικόλαος Κοκοτσάκης

Σήμερα (11/3/2015) είχα πάει να υποστηρίξω την ματαίωση πλειστηριασμών, στο ειρηνοδικείο Αθηνών !!!

Για διάφορους λόγους, δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες αυτή την φορά.
Έχω όμως να αναφέρω τα παρακάτω : Στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, Λουκάρεως 14, πίσω απ το Εφετείο, υπάρχουν πολλές αίθουσες.

Σήμερα, όπως περιγράφει κι η φωτογραφία-κάλεσμα, έβγαιναν σε πλειστηριασμό, 40 περιουσίες συμπολιτών μας !!!

Προσπαθούσαν να τους πραγματοποιήσουν, ταυτόχρονα σε πέντε αίθουσες.....
Που να πρώτο πας;
Υπήρχαν από 20 ως 40 άνθρωποι, που πήγαιναν από αίθουσα σε αίθουσα φωνάζοντας, κράζοντας και σταματώντας τελικά, αρκετούς.
Όχι όμως όλους.....
Στις 17:05, (ενώ δηλαδή είχε λήξει η διαδικασία), συγκεκριμένη συμβολαιογράφος, μπροστά μου, κι ενώ καταγραφόταν σε βίντεο, αφού μίλησε στο κινητό, δέχτηκε φάκελο προσφοράς και ολοκλήρωσε την πράξη.....
Ενώ σε άλλη περίπτωση, (που δεν πρόλαβα να φωτογραφήσω) άλλη συμβολαιογράφος υπέγραψε χαρτιά και δέχτηκε φάκελο εκτός αίθουσας.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/03/blog-post_62.html

Κι όλα αυτά, ενώ υπήρχε άνθρωπος ο οποίος περιφερόταν από αίθουσα σε αίθουσα και τους ενημέρωνε όλους, πως υπάρχει νομοσχέδιο προς ψήφιση και πως ακόμα κι οι εντός ωραρίου, νομότυποι και με απολύτως προβλεπόμενες διαδικασίες πλειστηριασμοί, ουσιαστικά είναι παράνομοι !!!
Τελικά. περίπου στις 17:15 και κατόπιν παρέμβασης ατόμου που συμμετείχε στην δράση της ματαίωσης πλειστηριασμών, επιλήφθηκε η αστυνομία η κατέγραψε τα στοιχεία της συμβολαιογράφου κι η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Φυσικά το φωτογραφικό υλικό είναι αποδεικτικό στοιχείο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κυκλοφορεί (ακόμα) ελεύθερα στο διαδίκτυο...... Γι αυτό και δεν τις ανέβασα ....

Το πρόβλημα όμως δεν είναι ούτε οι συμβολαιογράφοι, ούτε τα κοράκια που συνασπισμένα, (οι ίδιες φάτσες πάντα), βρίσκονται εκεί κάθε εβδομάδα προσπαθώντας να αγοράσουν κι από κάτι....

Το πρόβλημα είναι ότι σε ένα κτίριο που σήμερα λειτουργούσαν 5 αίθουσες ταυτόχρονα, χρειάζεται ΚΟΣΜΟΣ!!!!

Τα δικά σας σπίτια κλέβουν με παράνομες και παράτυπες διαδικασίες, αυθαίρετα και χωρίς αιδώ!

Εμποδίστε τους!!!

Κάθε Τετάρτη, από τις 15:30 ως τις 17:00, επιβάλλεται να πιούμε τον καφέ μας στο ειρηνοδικείο, εμποδίζοντας την αρπαγή των περιουσιών του κοσμάκη, από κάποιους που είναι σε θέση να αγοράζουν τουλάχιστον ένα ακίνητο κάθε εβδομάδα!!!

Το δικό σας ακίνητο!
Εμποδίστε τους!
SSL Certificates