.

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Η ΕΚΤ ΤΡΕΜΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν το ελληνικό τραπεζικό σύστημα να καταρρεύσει, γιατί αυτό θα προκαλούσε αλυσιδωτό τραπεζικό ντόμινο σε ολόκληρη την Ευρώπη !!!

Ειδικά τώρα, με την ισοτιμία ευρώ/δολάριο κοντά στο 1/1 και με τις μεγάλες, συστημικές ευρωπαϊκές τράπεζες, που είναι φορτωμένες με τόνους τοξικών παραγώγων σε δολάρια, να βρίσκονται σε πολύ χειρότερη κατάσταση από τις δικές μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.analyst.gr/2015/03/12/i-orologiaki-vomva-tou-dolariou/

Έτσι λοιπόν, οι απειλές για την διακοπή του ELA δεν είναι τίποτα περισσότερο από διαπραγματευτικές μπλόφες, αντίστοιχες του Grexit !!!

ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ !!!
Μοντάρουμε το σενάριο της διαπραγμάτευσης στην πλάτη του τραπεζικού μας συστήματος, που εμείς το έχουμε χρυσοπληρωμένο και οι δανειστές μας τρέμουν στην ιδέα της κατάρρευσης του !!!

Το 2010 βαφτίσαμε την τραπεζική κρίση, ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ, για να φορτωθούν οι ζημίες του τραπεζικού συστήματος στις πλάτες των φορολογουμένων.
Σήμερα ήρθε η ώρα της αντιστροφής των ρόλων.
Μεταφέροντας το δημοσιονομικό πρόβλημα στο τραπεζικό μας σύστημα, φορτώνουμε τη λύση του προβλήματος στις πλάτες της ΕΚΤ.

Αυξάνει τον ELA η ΕΚΤ για τις ελληνικές τράπεζες !!!



Την αύξηση της χρηματοδότησης των ελληνικών τραπεζών από τον έκτακτο μηχανισμό στήριξης αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.


Δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο το πρακτορείο αναφέρει ότι η ΕΚΤ αυξήσε οριακά τον ELA για τις ελληνικές τράπεζες κοντά στα 600 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ
http://www.crashonline.gr/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-ela-%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CF%84-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7/
SSL Certificates