.

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Άνοιξε χθες τη διαδικασία των virtual data rooms για την πώληση χαρτοφυλακίου κόκκινων δανείων ύψους 2,3 δις ευρώ η τράπεζα Πειραιώς, παίρνοντας τη σκυτάλη των πωλήσεων, μετά τη Eurobank, την Εθνική τράπεζα και την Alpha Bank. 

Προς πώληση βγαίνουν 200.000 δάνεια που οφείλονται από 130.000 δανειολήπτες με σύμβουλο πώλησης την EY.


Το χαρτοφυλάκιο, η ονομαστική αξία του οποίου είναι στο 1,1 δις ευρώ εάν δεν συνυπολογιστούν οι συμβατικοί τόκοι και οι τόκοι υπερημερίας, φέρει την ονομασία «Arctos» και προέρχεται από παλιές οφειλές τόσο της τράπεζας Πειραιώς όσο και των τραπεζών που έχει απορροφήσει τα τελευταία χρόνια, όπως η ΑΤΕ, η Λαϊκή τράπεζα, η τράπεζα Κύπρου, η Γενική τράπεζα, η Ελληνική τράπεζα, η Millenium και η Πανελλήνια.

Πρόκειται για οφειλές που προέρχονται κατά 30% από πιστωτικές κάρτες και κατά 70% από καταναλωτικά δάνεια που έχουν καταγγελθεί από το 2009, με τη μέση αξία ανά δάνειο να διαμορφώνεται στα 11.000 ευρώ και τη μέση αξία ανά οφειλέτη τα 17.000 ευρώ.

Οι υποψήφιοι επενδυτές καλούνται να καταθέσουν μη δεσμευτικές προσφορές στις 23 Φεβρουαρίου με στόχο οι τελικές προσφορές να κατατεθούν στα μέσα Απριλίου και η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη του ίδιου μήνα.



ΠΗΓΗ: mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates