.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ !!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ !!!

ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ, ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ & ΒΑΛΙΤΣΕΣ
Αν κατορθώσουν να φτάσουν στις Βρυξέλλες, χαθήκαμε !!!
Την βάψαμε !!! Πάει η διαπραγμάτευση !!! Αντιπροσωπεία της ΝΔ εσπευσμένα στις Βρυξέλλες !!!


Αλέξη, αν τυχόν σου τηλεφωνήσει ο επίτιμος, επειδή θάναι για να σου ευχηθεί καλή επιτυχία, εσύ ξέρεις ...........
ΤΟΝ ΓΕΙΩΝΕΙΣ !!!

Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο επικεφαλής των γαλάζιων ευρωβουλευτών Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Κωστής Χατζηδάκης είναι τα τρία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που μεταβαίνουν εσπευσμένα στις Βρυξέλλες για επαφές ενόψει της ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς.

Η απόφαση ελήφθη από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στο περιθώριο της σημερινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, σε μία προσπάθεια να ασκηθεί πίεση προς τα αδελφά της ΝΔ κόμματα για την εξεύρεση (;;;) λύσης (;;;) που θα διατηρεί την Ελλάδα στην Ευρωζώνη.

Στο γαλάζιο στρατόπεδο λέγεται ότι επικρατεί δυσθυμία για τη στάση του επικεφαλής του ΕΛΚ κ. Μ. Βέμπερ (σιγά να μην το πιστέψουμε) στην πρωϊνή συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου, όταν και εμφανίστηκε ως ο πιο σκληρός επικριτής της ελληνικής κυβέρνησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γαλάζια αντιπροσωπεία μεταβαίνει στις Βρυξέλλες με πρωτοβουλία της ΝΔ (αυτή ακριβώς ςίναι η κακή είδηση) και όχι σε συνεννόηση με την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα (δεν τον κόβω για τόσο μαλάκα).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates