.

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ !!!

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΑΙ Η EUROBANK ΤΗΣ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ Στην επίδοση της εξώδικης καταγγελίας του ομολογιακού δανείου της εκδοτικής εταιρείας Πήγασος, ύψους 80 εκατ. ευρώ, προχώρησε η Εθνική Τράπεζα ενώ η Ναυτεμπορική ανακοίνωσε ότι η Eurobank κατήγγειλε τη σύμβαση πίστωσης της εταιρείας με ανοιχτό αλληλόχρεο λογαριασμό !!!



Ραγδαίες εξελίξεις στην Πήγασος: Η Εθνική προχώρησε στην καταγγελία του δανείου των 80 εκ. ευρώ
Στην επίδοση της εξώδικης καταγγελίας του ομολογιακού δανείου της εκδοτικής εταιρείας Πήγασος, ύψους 80 εκατ. ευρώ, προχώρησε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας.

Αναλυτικά η Πήγασος αναφέρει:


Κατ’ εφαρμογή του Ν. 3340/2005, της υπ’ αριθμ. 3/347/12.07.2005 απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Κανονισμού του Χ.Α. ως ισχύουν, ανακοινώνεται ότι σήμερα, την 8η Ιουνίου 2017, επιδόθηκε στην «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (εφεξής ως «Εταιρία»), από την Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρία «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» και υπό την ιδιότητά της ως Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων, Εξώδικη Καταγγελία Ομολογιακού Δανείου ύψους €80.000.000,00, που εξεδόθη κατά τους όρους που αναφέρονται στο υπ’ αριθμ. 9747144261/11.03.2014 «Πρόγραμμα Εκδόσεως Κοινού Ενυπόθηκου Ομολογιακού Δανείου, Μετά Συμβάσεων Καλύψεως, Πρωτογενούς Διαθέσεώς του, Ορισμού Πληρεξουσίου Καταβολών και Εκπροσώπου των Ομολογιούχων» ως ισχύει (εφεξής ως «Δάνειο»), καθιστώντας αυτό αμέσως ληξιπρόθεσμο και απαιτητό και καλώντας την Εταιρία όπως καταβάλει το σύνολο των εκ του Δανείου αυτού οφειλών ύψους €77.857.720,56.

Η Εταιρία γνωρίζει στο επενδυτικό κοινό και στις Αρμόδιες Αρχές, ότι κατά πάγια τακτική της, θα προβαίνει σε άμεση ενημέρωση για κάθε επιχειρηματική εξέλιξη.

πηγη: mononews.gr


Κατήγγειλε τη δανειακή σύμβαση με «Ναυτεμπορική» η Eurobank...

Η «Ναυτεμπορική» ανακοίνωσε ότι η πιστώτρια τράπεζα Eurobank κατήγγειλε τη σύμβαση πίστωσης της εταιρείας με ανοιχτό αλληλόχρεο λογαριασμό, καθιστώντας το συνολικό οφειλόμενο ποσό 6.506.899,82 ευρώ ληξιπρόθεσμο και απαιτητό, καλώντας ταυτόχρονα την εταιρεία όπως καταβάλει το συνολικό αυτό ποσό αμέσως.

Η εταιρεία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε η διεξαγωγή διαπραγματεύσεων με την πιστώτρια τράπεζα να καταλήξει σε λύση ικανοποιητική και για τα δύο μέρη...



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates