.

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ...ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΑΦΑΝΤΕΣ !!!

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ 66.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;;;
Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας έριξε το βράδυ της Τετάρτης αυλαία στην υπόθεση με τις «χρυσές μίζες» από εξοπλιστικά προγράμματα, ανακοινώνοντας το σκέλος εκείνο της απόφασής του που αφορά τη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων και την επιδίκαση αποζημίωσης υπέρ του δημοσίου.


Σύμφωνα με την τελεσίδικη κρίση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου δημεύεται η περιουσία του Άκη Τσοχατζόπουλου και επιδικάζεται αποζημίωση υπέρ του δημοσίου ύψους 1.570.000 ευρώ εκ των οποίων το 1 εκατομμύριο σε βάρος του πρώην υπουργού.

Το δικαστήριο, μέσα σε κλίμα έντασης και εκνευρισμού και αφού διέταξε τη δήμευση της περιουσίας του Άκη Τσοχατζόπουλου αποφάσισε την αποδέσμευση:

- τριών ακινήτων της Αρετής Τσοχατζοπούλου, καθώς και τριών τραπεζικών λογαριασμών της με συνολικό πόσο 15.000 ευρώ. Επίσης διέταξε να της επιστραφούν και κάποια τιμαλφή. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κόρη του πρώην υπουργού έχει διαθέσει στο δημόσιο τρία ακίνητα από την αρχή της υπόθεσης.

-του διαμερίσματος στο Χαλάνδρι στο οποίο πλέον διαμένει η Βίκυ Σταμάτη.

-τριών ακινήτων και ενός οικοπέδου της πρώην συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν Μολντενάουερ, η οποία έχει επιστρέψει στο Δημόσιο ποσό περίπου 1,2 εκατομμυρίου ευρώ.

Οι παρόντες στο δικαστήριο καταδικασθέντες που οδηγούνται στη φυλακή θα κρατηθούν απόψε στο τμήμα Μεταγωγών.

Ο πρώην υπουργος το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να μεταχθεί στις φυλακές Χαλκίδας ενώ η Αρετή Τσοχατζοπούλου πιθανότατα θα κρατηθεί στις φυλακές Ελαιώνα μέχρι να προσμετρηθεί ο χρόνος που έχει ήδη εκτίσει . Στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα πιθανολογείται ότι θα παραμείνει για όσο χρόνο απαιτείται μέχρι να λάβει αποφυλακιστήριο και η Βίκυ Σταμάτη.


πηγη: directnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates