.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: BOMBA ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ !!! ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ 1+2+22+32+33, ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ
Δεν είναι δεδομένη η ψήφος μου. Λευκή εντολή δεν δίνω, τόνισε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και του Νίκου Ευαγγελάτου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/10/12223233-48.html




Δεν θα στείλω στο απόσπασμα τους δανειολήπτες εγώ που συμμετέχω στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ,  ξεκαθάρισε ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, συμπληρώνοντας ότι οι τράπεζες δεν πρέπει να επανακεφαλαιοποιηθούν χρεώνοντας και πάλι τους φορολογούμενους, για νάχουν τα χρήματα που τους χρειάζονται για να κάνουν πλειστηριασμούς και να βγάλουν στο σφυρί τις πρώτες κατοικίες των δανειοληπτών !!! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ :





"Δεν είναι δεδομένη η ψήφος μου. Λευκή εντολή δεν δίνω" τόνισε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.
Ο Γιώργος Παπαδάκης τον ρώτησε αν ισχύει ότι υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία υπό προϋπόθέσεις και εκείνος απάντησε: "Δεν το είπα, αλλά ποτέ δεν πρέπει να αποκλείεις τίποτα".

"Είναι μακράν μπροστά ο Αποστόλης Τζιτζικώστας" σημείωσε ο κ. Νικολόπουλος και συμπλήρωσε: "Απορώ πως δεν το ακούει αυτό ο φίλος μου ο Κώστας Καραμανλής".


Στη συνέντευξή του στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ δήλωσε τα εξής :

Δεν δίνω λευκή επιταγή στην Κυβέρνηση" δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ - "Ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου μπλόκαρε την υπουργοποίησή μου"

Ανοιχτό άφησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 το ενδεχόμενο επιστροφής του στη ΝΔ , διερωτήθηκε όμως αν θα υπάρχει ΝΔ, με ποιον θα υπάρχει, και αν θα πάρει διαζύγιο όπως είπε χαρακτηριστικά από τους Μελισσανίδηδες και τη διαπλοκή.

Μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είπε πως «οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί χρωστούν εκατομμύρια ευρώ ο καθένας και δεν πλήρωσαν έως τις 30 Σεπτεμβρίου που ήταν η προθεσμία, την ώρα που σήμερα αποφασίζει το Γιούρογκρουπ τα προαπαιτούμενα μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται μέτρο για φυλάκιση όποιου δεν πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ».


Ερωτηθείς ο κ. Νικολόπουλος γιατί δεν έλαβε κυβερνητική θέση είπε πως θα ήταν λιοντάρι μέσα στη Βουλή και εάν είχε υπουργοποιηθεί, σήμερα που έρχονται τα προαπαιτούμενα θα θυμόντουσαν την παλιά του δήλωση «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη».

Κατήγγειλε επίσης πως ενημερώθηκε από επίσημα χείλη ότι τηλεφώνησε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου στο γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού και μπλόκαρε την υπουργοποίησή του.

Αναφερόμενος στο αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση την Τετάρτη απάντησε ότι δεν θα δώσει λευκή εντολή στην κυβέρνηση καθώς –τόνισε- «έχουμε πολλά μέτρα μπροστά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates