.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ !!!

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
Στα πλαίσια της έρευνας για φοροδιαφυγή Ελλήνων μεγαλοκαταθετών εντόπισαν στον ιδιοκτήτη του ΔΟΛ απόκλιση εισοδημάτων άνω των 10.000.000 ευρώ !!!






















Δεσμεύθηκαν με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί για εικαζόμενη φοροδιαφυγή Ελλήνων μεγαλοκαταθετών, όλοι οι προσωπικοί λογαριασμοί του εκδότη και ιδιοκτήτη του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη.

Η δέσμευση αφορά όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς και θυρίδες στο όνομα του μεγαλομετόχου του ΔΟΛ. Η έρευνα στηρίζεται στην περίφημη λίστα καταθετών που δημιουργήθηκε με βάση 65 cd τα οποία περιέχουν τραπεζικά στοιχεία από όλες τις ελληνικές τράπεζες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, οι εισαγγελείς προχώρησαν στη δέσμευση των λογαριασμών διότι φέρονται να εντόπισαν απόκλιση άνω των 10 εκατ. ευρώ τα οποία μέχρι αποδείξεως του εναντίου θεωρούνται προϊόν εικαζόμενης φοροδιαφυγής.

Η υπόθεση ερευνάται από το ΚΕΦΟΜΕΠ ενώπιον του οποίου έχει κληθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, προ διμήνου ο επιχειρηματίας για να αποδείξει με στοιχεία την προέλευση των συγκεκριμένων χρηματικών ποσών.


πηγη: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates