.

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 20 ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗ Β. ΚΟΡΕΑ !!!


Τα 20 εγκλήματα που στη Βόρεια Κορέα τιμωρούνται με θάνατο !!!
Αν τα περισσότερα (12/21 - με το πράσινο χρώμα) τιμωρούνταν με την ίδια ποινή και στην Ελλάδα, το δημόσιο χρέος μας σήμερα δεν θα ήταν ούτε 50 Δις, δεν θα συζητάγαμε για Μνημόνια και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και φυσικά δεν θα γνωρίζαμε τι σημαίνει εγκληματικότητα !!! 




Τι σόι Κομμουνισμό έχει η Βόρεια Κορέα, όταν όχι μονον υπάρχει ιδιωτική περιουσία αλλά και τα εναντίον της εγκλήματα τιμωρούνται με τη θανατική ποινή ;;;

Εγκλήματα που υπόκεινται στην κρίση του δικαστηρίου

- Συνωμοσία κατά της εθνικής κυριαρχίας
- Τρομοκρατία
- Προδοσία
- Προδοσία του λαού
- Φόνος εκ προθέσεως
- Παράνομη πώληση δημόσιας περιουσίας
- Βιασμός
- Καταστροφή ιδιοκτησίας
- Επικίνδυνη αντικοινωνική συμπεριφορά
- Παράνομη επιχειρηματική δραστηριότητα

- Εκούσια πρόκληση σωματικών βλαβών- Απόδραση από τις φυλακές

Θανατική ποινή χωρίς δίκη
- Εκούσια καταστροφή πολεμικού υλικού η πόρων που προορίζονται για μάχη.
- Αρπαγή δημόσιας περιουσίας
- Εκούσια καταστροφή κρατικής περιουσίας
- Λαθρεμπορία και διακίνηση ναρκωτικών
- Απαγωγή
-- Λαθρεμπορία και διακίνηση κοσμημάτων στη μαύρη αγορά
- Διακίνηση πλαστού χρήματος
- Κλοπή ξένης ιδιοκτησίας
- Αποκάλυψη απόρρητων πληροφοριών μέσω κινητού τηλεφώνου


Πρόσφατα, ο δικτάτορας Ουν εκτέλεσε τον 66χρονο υπουργού Άμυνας, Χιόν Γιονγκ Τσολ, επειδή κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην οποία είχε δώσει το παρών και ο Ουν. Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως έκανε και άλλα λάθη: αντιμιλούσε στον «κυβερνήτη» της χώρας και φυσικά το πλήρωσε με τη ζωή του.

Η βρετανική Daily Mail δημοσίευσε μια λίστα εγκλημάτων που σε άλλες χώρες θα συνιστούσαν πλημμέλημα ή έστω θα καταδικάζονταν, αφού πρώτα ο κατηγορούμενος θα περνούσε από δίκη και φυσικά η ποινή του δεν θα ήταν ποτέ ο θάνατος. Στη Β. Κορέα, όμως, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Ήδη, και πριν από την μονοκρατορία του Ουν, η Β. Κορέα είναι από τις χώρες που βρίσκονται στο «κόκκινο» για καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Από το 1950 έως σήμερα έχουν καταγραφεί χιλιάδες εκτελέσεις, ενώ η Διεθνής Ομοσπονδία για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (FIDH) κάνει λόγο για αύξηση των θυμάτων τις τελευταίες δεκαετίες.

«Πολλά από τα εγκλήματα που περιλαμβάνονται στον κατάλογο είναι αρκετά ασαφή», επισημαίνει η Michelle Kissenkoetter, διευθύντρια της FIDH Asia προσθέτοντας ότι οι κατηγορούμενοι σπάνια έχουν μία δίκαιη δίκη, αφού στο δικαστικό σύστημα της χώρας οι αυθαιρεσίες είναι κοινός τόπος.Η FIDH διαμόρφωσε τη σχετική λίστα εγκλημάτων που οδηγούν στο θάνατο και τα χωρίζει σε δύο κατηγορίες. Σε αυτά που οδηγούν κατευθείαν στο θάνατο και στα άλλα που την τελική απόφαση την παίρνει το δικαστήριο της χώρας.
ΠΗΓΗ
http://www.trelokouneli.gr/to-telos-tis-logikis-ta-20-egklimata/
SSL Certificates