.

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ΕΩΣ ΚΑΙ 2 ΔΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η RBS ΣΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΛΟΓΩ ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ & ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ !!!

ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...
Έρευνα της βρετανικής Αρχής Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς !!!


Αντιμέτωπη με πρόστιμα η RBS για αδικαιολόγητες χρεώσεις σε 16.000 πελάτες της

Υψηλά επιτόκια και χρεώσεις, αλλά και αδικαιολόγητα τέλη, επέβαλε σε πάνω από 16.000 πελάτες της η Μονάδα Παγκόσμιας Αναδιάρθρωσης της Royal Bank Of Scotland.

Ο συμβουλευτικός βραχίονας της σκωτσέζικης τράπεζας, που λειτούργησε από το 2005 ως το 2013, οδήγησε ορισμένες από τις εταιρείες που "βοηθούσε" στη χρεοκοπία, προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσει τα assets τους φθηνότερα.
Αυτό προκύπτει από έρευνα της βρετανικής Αρχής Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς, που κατηγορεί για "ακατάλληλη δράση" την RBS σε βάρος του 92% των πελατών της.

Η RBS αντιμετωπίζει σωρεία κατηγοριών από πρώην πελάτες της και έχει καταβάλλει πάνω από 400 εκατ. λίρες για να αποζημιώσει ορισμένες μόνο από τις μικρότερες επιχειρήσεις του έβλαψε.

Οι συνολικές αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται φέρονται να αγγίζουν τα 2 δισ. λίρες όμως.Εκπρόσωπος της RBS δήλωσε στον Guardian ότι είχε ήδη αναγνωρίσει ότι "σε μερικούς τομείς, μετά την οικονομική κρίση, θα μπορούσαμε να είχαμε συμπεριφερθεί καλύτερα σε μερικούς πελάτες.

Η τράπεζα δέχεται ότι δεν επικοινωνούσε πάντοτε τόσο καλά όσο και σαφώς όπως θα έπρεπε και δεν αντιμετώπισε πάντοτε τις καταγγελίες των πελατών".


πηγη: bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates