.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΑΔΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΝΕΙ Η ΤτΕ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Δύο άδειες διαχείρισης κόκκινων δανείων δίνει η ΤτΕ


Δύο άδειες σε εταιρείες διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων ετοιμάζεται, μεταξύ άλλων, να δώσει η Τράπεζα της Ελλάδος το αργότερο μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, μεταξύ των εταιρειών που έχουν καταθέσει τον φάκελό τους για παροχή άδειας είναι και η Financial Planning Services της Eurobank, η οποία πληροί, όπως εξηγούν οι πηγές με γνώση της διαδικασίας, όλες τις προϋποθέσεις για να λάβει άδεια.

Πρόκειται για την εξειδικευμένη εταιρεία του ομίλου της Eurobank, αντικείμενο της οποίας είναι η συλλογή δανείων και η επικοινωνία με τους δανειολήπτες.

Πλην της άδειας που θα δοθεί στην FPS της Eurobank, έτοιμη είναι, με βάση τις ίδιες πηγές, και η άδεια που θα χορηγηθεί στην εταιρεία Manco. Πρόκειται για την εταιρεία διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων, στην οποία θα περάσουν προβληματικά επιχειρηματικά δάνεια τουλάχιστον 1,2 δισ. ευρώ μετά τη συμφωνία της Eurobank και της Alpha Bank με το ξένο fund ΚΚR.

Δύο ακόμη

Η… ζήτηση αδειών δεν σταματά εδώ. Στη διαχείριση μη εξυπηρετούμενων δανείων αναμένεται να εισέλθει και η γνωστή συμβουλευτική εταιρεία Alvarez and Marsal, η οποία διεκδικεί μία από τις άδειες που θα δώσει η ΤτΕ.

Το ενδιαφέρον της εταιρείας επικεντρώνεται στους τομείς του real estate και της ενέργειας.

Στη διαχείριση ακινήτων που περιήλθαν στην κατοχή των τραπεζών από κατασχέσεις δραστηριοποιούνται ήδη οι εταιρείες Clayton και Resolute Αsset Management.

Έπιασε δουλειά

Έως σήμερα η εταιρεία που έχει λάβει άδεια με σκοπό τη διαχείριση μη εξυπηρετούμενων δανείων είναι η Aktua Hellas.

Ήδη, ο όμιλος της Alpha Bank είναι έτοιμος να μεταφέρει το πρώτο πακέτο ύψους 500 εκατ. ευρώ προβληματικών στεγαστικών δανείων. Το πλάνο της τράπεζας προβλέπει τη μεταφορά δανείων 1,5 δισ. ευρώ, τα οποία θα προέλθουν από το χαρτοφυλάκιο της στεγαστικής πίστης.


πηγη: euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates