.

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Ο ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΖΩΗ & ΣΩΡΡΑ !!!

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΖΩΗ & ΣΩΡΡΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ;;;
Σχολιάζει σήμερα ο "ΦΩΝΑΚΛΑΣ" ότι .... ο γνωστός....... "ψυχάκιας" ΣΑΜΑΡΑΣ δεν αντέχει τον συντοπίτη του ΠτΔ και θεωρεί υποτιμητικό να είναι στην εορτή της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ το 2ο βιολί και να στέκεται 3 μέτρα πίσω από τον Πρόεδρο...... Μιλάμε για ψυχιατρική περίπτωση ... καταλήγει ο "ΦΩΝΑΚΛΑΣ" !!!



Δεν είναι τυχαίες & συμπτωματικές οι πολύπλευρες επιθέσεις που δέχεται προσφάτως ο ΠτΔ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ :

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ :
http://www.huffingtonpost.gr/2017/06/22/politiki-zoi-tsipras-documenta_n_17253148.html

Το σχέδιο εκτελείται κανονικά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε στήριξη κατά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ από το όλον ΠΑΣΟΚ αλλά και από τις συγγενείς παραφυάδες του Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων. Ήταν δε τέτοια η έκταση της «στήριξης» άσχετων με τη ΝΔ μελών και ύποπτων συμμετοχών που ακόμη μέχρι σήμερα 35.000 χιλιάδες ψήφοι είναι αγνώστου ταυτότητας. Αν σκεφτούμε πως στις 16.000 ψήφος κρίθηκε η εκλογή του νέου Προέδρου ΝΔ, τότε μιλάμε για καθαρή νοθεία. Είναι ξεκάθαρο πως το σύστημα των εγχώριων νταβατζήδων και των ξένων οικονομικών κατακτητών δεν ήθελε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην εξουσία. Η φωνή του και η πολιτική του στάση θα ήταν ασήκωτα πατριωτική για το ξεπούλημα που γίνεται και επικίνδυνα μη αναστρέψιμη (λόγω της μεγάλης συσπείρωσης στο πρόσωπό του) από τη στιγμή που ο Καραμανλικός πρώην Πρόεδρος της ΝΔ είχε αποδείξει από θέσεις ευθύνης πως δεν μασούσε ούτε σε απειλές Γερμανών (βλ. υποβρύχια) ούτε σε εκείνες των Αμερικανών (βλ. Βέτο στα Σκόπια).


Πάμε στην πρώτη παρατήρηση. 


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «επιστρέφει» τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και με κινήσεις στρατηγικού χαρακτήρα προσπαθεί να επιβάλει τη δική του άποψη για τη Μνημονιακή εποχή της μεταλλαγμένης ΝΔ. Έτσι έχει στο πλευρό του υβριστές και διώκτες του Καραμανλισμού (Θεοδωρικάκο, Σκυλακάκη, Ξαφά κ.α) που έχουν υπηρετήσει στο πρόσφατο αμαρτωλό παρελθόν τους τον Κώστα Σημίτη και τα σκάνδαλα που οδήγησαν την Ελλάδα στο Μνημόνιο (βλ. ΕΛΣΤΑΤ). Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν είναι άγνωστος ο Σημίτης και το περιβάλλον του. Το αντίθετο πιο οικείο δεν γίνεται. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης την αμαρτωλή περίοδο των σκανδάλων του Χρηματιστηρίου, διατέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας! Ναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης την εποχή που ο Κώστας Καραμανλής χαρακτήριζε τον Κώστα Σημίτη αρχιερέα της διαπλοκής, κατείχε κυβερνητική θέση στην Εθνική Τράπεζα διαχειριζόμενος τα «κονδύλια ανάπτυξης» του ΠΑΣΟΚ και του Σημίτη. Προτού δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέβει ως βουλευτής της ΝΔ είχε υπηρετήσει το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ σε θέση που δίνεται μόνο από ένα πρωθυπουργό από αυτό που την ίδια περίοδο «κέρδιζε» τις εκλογές του 2000 με τις παράνομες ελληνοποιήσεις. Σημίτης και Μητσοτάκης είναι το ένα και αυτό.
Πάμε στην επόμενη επισήμανση. Ο Αντώνης Σαμαράς μπαίνει στο κάδρο του Κυριάκου Μητσοτάκη ή και το ανάποδο όταν ο πρώτος τον κάνει υπουργό. Τότε γεννιέται μία μεγάλη «φιλία» που θα καταλήξει επίσης σε μία στήριξη στις εσωκομματικές εκλογές ΝΔ με την παροχή τεχνογνωσίας του Αντώνη Σαμαρά σε εκλογές νοθείας (βλ. 2009) και στην άνευ όρων στήριξη του μηχανισμού της Πολιτικής Άνοιξης με μπροστάρη τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι σκληρός παίκτης. Είχε ρίξει τον πατέρα του. Έχει αποδείξει πως έχει τα κότσια και υπό συγκεκριμένες περιστάσεις να αλλάξει τη ιστορία του τόπου. Το 1993 παρέδωσε την Ελλάδα στο αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ και ουσιαστικά έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στην πατρίδα μας για τη χάρη τηλεπικοινωνιακών συμφερόντων. Και ο Αντώνης Σαμαράς έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Κώστα Σημίτη εξ αιτίας αυτής της αβάντας. Τώρα ονειρεύεται την Προεδρία της Δημοκρατίας αν όχι την Πρωθυπουργία σε περίπτωση αναμπουμπούλας. Έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο διαστροφής που ζητά την ανωμαλία. Το σύστημά του ζητά την παραίτηση του Παυλόπουλου για να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και να παίξει αυτός κάποιο ρόλο.
Πάμε στο σήμερα. Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που πρωτοφανώς έχει δεχθεί τις περισσότερες και πλέον ανήθικες επιθέσεις από οποιοδήποτε άλλο αρχηγό Κράτους της πατρίδας μας.
Δεν είναι τυχαίο, ο Προκόπης Παυλόπουλος – έχοντας εκφραστεί κατά του αντισυνταγματικού Μνημονίου στο παρελθόν και του νεοφιλελευθερισμού – κλήθηκε να κρατήσει την Ελλάδα μέσα στο ευρώ το 2015 και με τη στάση του να οδηγήσει το πολιτικό σύστημα στην επόμενη ημέρα. Αυτός ο πατριωτισμός και η υπέρβαση στη διαχείριση της πολιτικής κρίσης ενόχλησε και εκείνους που ήθελαν την Ελλάδα βορά των ξένων κορακιών και των εγχώριων νταβατζήδων.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν είναι ο πολιτικός που αναδείχθηκε στα χρόνια του Μνημονίου αλλά ο άνδρας που διαχειρίστηκε με αίσθημα ευθύνης τις απειλές κατά της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή και προσωπικά κατά του πρώην πρωθυπουργού.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν είναι ευχάριστος. Σε όλες του τις δημόσιες παρεμβάσεις μιλά για την παρατυπία αν όχι παρανομία του σκληρού οργάνου Eurogroup που με τις αποφάσεις του λεηλατεί κάθε κανόνα αλληλεγγύης του Ευρωπαϊκού δικαίου κατά της Ελλάδας.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος, θυμίζει σε κάθε περίπτωση το πάγιο αίτημα της πατρίδας μας για τις Γερμανικές αποζημιώσεις τη στιγμή που ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ το έχει «ξεχάσει» – δεν συζητούμε για τον Μητσοτάκη, αυτός δεν θα «έπληττε» ποτέ τους Γερμανούς.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος, κρατά ψηλά τη Ελληνική σημαία απέναντι στις αξιώσεις Τούρκων, Αλβανών και Σκοπιανών την ώρα που η επίσημη εξωτερική πολιτική ενίοτε υποκύπτει στις αριστερές ριπές και δογματισμούς.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο εύκολος στόχος αλλά όχι τρωτός. Αντεθνικά, το σύστημα ΠΑΣΟΚ, ο Μητσοτάκης και ο Σαμαράς τον χτυπούν αλύπητα προκειμένου οι δύο πρώτοι να σφραγίσουν τη συγκυβέρνησή τους ταυτίζοντας τον ΠτΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Καραμανλή και ο Σαμαράς καθοδηγώντας τους να γίνει ο επόμενος ΠτΔ.
Κάθε δημόσια παρέμβαση του Προκόπη Παυλόπουλου γίνεται αντικείμενο χλευασμού από το παραπάνω τρίγωνο της διαπλοκής. Οι τρεις τους γνωρίζονται καλά και στόχος τους είναι να πετύχουν συσπείρωση όλων των διεφθαρμένων δυνάμεων που τις ενώνει το μίσος για τον Καραμανλισμό και η επιστροφή στο πασοκικό σύστημα εξουσίας που εξαθλίωσε την Ελλάδα. Μαζί τους συντάσσεται και το Γερμανικό οικονομικό λόμπυ που ήδη κομματιάζει την μικρομεσαία οικονομία, που σε λίγο θα ρημάξει τον αμύθητο ορυκτό μας πλούτο και θα τσακίσει και την δυναμική ναυτιλία μας.
Ο στόχος είναι: Μητσοτάκης – Γεννηματά – Παπανδρέου στην εξουσία προτάσσοντας διχαστικά διλήμματα και με σύμβολο τον νέο τους ΠτΔ Αντώνη Σαμαρά, ως σφραγίδα της πλήρους υποτέλειας στη σήψη και τη διαπλοκή.
Θα τους επιτρέψει η Κεντροδεξιά παράταξη αυτή την παρακμή;
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com


ΠΗΓΗ
https://kentrodexios.wordpress.com
http://fonaklas.blogspot.gr/2017/07/blog-post_544.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates