.

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΟΥΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΟ !!!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, Ο ΔΗΜΟΣ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ & ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ !!!
Η Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ σάρωσε στο διεθνές τουρνουά ΠΟΛΟ HaBaWaBa την Γλυφάδα, την Βουλιαγμένη, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, τον ΠΑΟ και τους περσινούς πρωταθλητές της HSC STARS από την Αίγυπτο !!!


Οι πρωταθλητές της ομάδας των Assassins της ΝΕΛ (Κ11) Μιχάλης Αντωνούλης, Παναγιώτης Αντωνούλης, Κωνσταντίνος Ζαχόπουλος, Αποστόλης Μπανάσιος, Σωτήρης Παπαδημητρίου, Νικόλαος Ράπτης, Ιωάννης Σαμαράς, Ευθύμιος Τσιότρας, Δημήτριος Χατζήνας, με τον προπονητή τους Γιάννη Θεοχάρη.

Αξίζουν πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους προπονητές Κώστα Γαλανόπουλο, Γιάννη Θεοχάρη, Κώστα Γαβριά και Δήμο Γκάντζο, που έκαναν μόνοι τους το θαύμα, χωρίς την παραμικρή συνδρομή της πολιτείας και της τοπικής κοινωνίας !!! 

Οι μικροί ήρωες της ΝΕΛ σάρωσαν σε διεθνές τουρνουά στον Άλιμο !!!


Η ομαδα που προπονειται σε εναν μικρο χωρο 20 Χ 20, με αξιους προπονητες που κατορθωσαν να σαρωσουν τις παραδοσιακες ομαδες του ΠΟΛΟ. Γι' αυτό η πολιτεια πρεπει να ριξει το βαρος στην ΕΠΑΡΧΙΑ οπου υπαρχουν πολλα μικρα ταλεντα. Αυτά τα παιδια με την βοηθεια των προπονητων τους κατορθωσαν το ακατορθωτο. Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στους αθλητες ,στους προπονητες και στους γονεις !!!

ΛΑΡΙΣΑ (!!!) ΛΑΡΙΣΑ (!!!) ΦΩΝΑΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΛΙΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ !!!


Σάρωσε τα κύπελλα η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας στο μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ υδατοσφαίρισης για παιδιά που διεξάγεται στη χώρα μας…με 2 πρώτες θέσεις!
Γέματοι μετάλλια, κύπελλα, ικανοποίηση και εμπειρίες γύρισαν στην πόλη μας οι μικροί πολίστες της Ν.Ε.Λ, οι οποίοι εντυπωσίασαν στην Αθήνα και έγιναν το επίκεντρο του φεστιβάλ!


Μοναδική εκπρόσωπος της Λάρισας και της Θεσσαλίας, η Ν.Ε.Λ κατέβηκε σε αυτό το 2ο Ελληνικό HaBaWaBa, το οποίο διεξήχθει πριν λίγες ημέρες στο κολυμβητήριο του Δήμου Αλίμου, με 3 ομάδες και 30 αθλητές ηλικίας από 8 μέχρι και 11 ετών. 

Οι 3 ομάδες των μικρών Λαρισαίων της Ν.Ε.Λ (Assassins, Pirates, Hippocampus) κατάφεραν εντυπωσιακές νίκες με συντριπτικά σκορ απέναντι σε μεγαθήρια του αθλήματος με τεράστιες ακαδημίες, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η Βουλιαγμένη.

Η Ν.Ε.Λ εντυπωσίασε στην Αθήνα τους διοργανωτές και τις υπόλοιπες ομάδες με την εικόνα που παρουσίασαν οι ομάδες της, δείχνοντας για μια φορά ακόμη ότι κάτι διαφορετικό και μοναδικό για τα δεδομένα της Λάρισας, της Θεσσαλίας και γενικότερα της Ελληνικής περιφέρειας συμβαίνει στην πόλη μας.

Τα εύσημα ανήκουν πρώτα στους μικρούς αθλητές, στους προπονητές, καθώς και όλους τους γονείς που υποστηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό για τον υγρό στίβο της περιφέρειας.



Η ομάδα των Assassins στέφθηκε πρωταθλήτρια του τουρνουά στην μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία με παιδιά γεννημένα το 2006. Κατάφερε να φτάσει στον τελικό και να ολοκληρώσει τους αγώνες της χωρίς καμία ήττα. Μάλιστα στο δρόμο της κατάφερε να κερδίσει με συντριπτικά σκορ τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Οι πρωταθλητές της ομάδας των Assassins της Ν.Ε.Λ
Μιχάλης Αντωνούλης, Παναγιώτης Αντωνούλης, Κωνσταντίνος Ζαχόπουλος, Αποστόλης Μπανάσιος, Σωτήρης Παπαδημητρίου, Νικόλαος Ράπτης, Ιωάννης Σαμαράς, Ευθύμιος Τσιότρας, Δημήτριος Χατζήνας.
Προπονητής: Γιάννης Θεοχάρης


Βαθμολογία Ομίλου (Κ11)
Ν.Ε.Λ 15 βαθμοί
ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΒΟΛΟΥ 12 βαθμοί
GEZIRA SHARKS 2016 9 βαθμοί
Α.Ν.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ 6 βαθμοί
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3 βαθμοί
HSC LIONS 0 βαθμοί

Τα αποτελέσματα των Assassins στο HaBaWaBa 2017
Ν.Ε.Λ ASSASINS — GEZIRA 11 – 6
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ — Ν.Ε.Λ ASSASSINS 4 – 10
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ — Ν.Ε.Λ ASSASSINS 2 – 14
Ν.Ε.Λ ASSASSINS – LIONS ΑΛΙΜΟΥ 4 – 12
ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
Ν.Ε.Λ ASSASSINS – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 8 -2
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ — Ν.Ε.Λ ASSASSINS 1 -7
ΤΕΛΙΚΟΣ
Ν.Ε.Λ ASSASSINS – HSC STARS(ΑΙΓΥΠΤΟΣ) 5 – 4



Η 2η ομάδα της Ν.Ε.Λ που σήκωσε το κύπελλο για τη Λάρισα στο φετινό HaBaWaBa Greece είναι οι μικροί Hippocampus, οι οποίοι, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με μεγάλες νίκες απέναντι σε ιστορικούς συλλόγους του υγρού στίβου. Έφτασαν και αυτοί αήττητοι στον τελικό και πήραν το κύπελλο!

Οι πρωταθλητές της ομάδας Hippocampus της Ν.Ε.Λ

Θεόφιλος Βαλάσης, Ιωάννης Γαβριάς, Πασχάλης Γαλανόπουλος, Κωνσταντίνος Δράμπας, Θεοδόσης Μότσιας, Άρτεμις Μπανάσιου, Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, Ιωάννης Παπαθανασίου, Σπύρος Σχοινάς, Αστέριος Τσολάκης.
Προπονητής: Κώστας Γραβριάς

Βαθμολογία Ομίλου (Κ9)
Ν.Ε.Λ 15 βαθμοί
Α.Ο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 12 βαθμοί
Ν.Ο.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9 βαθμοί
ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΜΛΙΜΟΥ 6 βαθμοί
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 3 βαθμοί
ΠΛΙΤΣ ΠΛΑΤΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 0 βαθμοί


Τα αποτελέσματα των Hippocampus στο HaBaWaBa 2017
Ν.Ε.Λ HIPPOCAMPUS– Ν.Ο.ΒOΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ SHARKS 2006 12 – 1
Ν.Ε.Λ HIPPOCAMPUS– Α.Ο ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 12 – 6
ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΛΙΜΟΥ–Ν.Ε.Λ HIPPOCAMPUS 2 – 11
ΠΛΙΤΣ ΠΛΑΤΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ– Ν.Ε.Λ HIPPOCAMPUS 1 – 15
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ — Ν.Ε.Λ HIPPOCAMPUS 2 – 11
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
Ν.Ε.Λ HIPPOCAMPUS—ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΛΙΜΟΥ 13 – 2
ΤΕΛΙΚΟΣ
Ν.Ε.Λ HIPPOCAMPUS—Ν.Ο.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ SHARKS 12 – 3
Η 3η ομάδα της Ν.Ε.Λ, οι PIRATES μπορεί να μη σήκωσε το κύπελλο, αλλά και αυτοί έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις σημειώνοντας 3 νίκες και μια ισοπαλία που τους έφερε στην τετράδα της κατηγορίας τους.

Οι αθλητές της ομάδας Pirates της Ν.Ε.Λ
Βασίλειος Αντωνιάδης, Θεοφανεία Γαλανοπούλου, Άγγελος Γκάντζος, Αθανάσιος Ευσταθίου, Ηρακλής Ζέππος, Κωνσταντίνος Θολιώτης, Αθανάσιος Παπαθανασίου, Μιχάλης Παράσχος, Παύλος Σχοινάς, Φίλιππος Χρηστίδης, Ιωάννης Χρονόπουλος.
Προπονητής: Κώστας Γαλανόπουλος


Βαθμολογία ομίλου (Κ11)
O. BΟΥΛΙΑΣΜΕΝΗΣ POSEIDONS 12 βαθμοί
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ RABBITS 7 βαθμοί
Ν.Ε.Λ PIRATES 7 βαθμοί
HELLAS VERONA 3 βαθμοί
NO KALAMAKIOU 0 βαθμοί

Τα αποτελέσματα των Pirates στο HaBaWaBa 2017
HELLAS VERONA — Ν.Ε.Λ PIRATES 5 – 7
Ν.Ε.Λ PIRATES — ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ RABBITS 5 – 5
N.O. BΟΥΛΙΑΣΜΕΝΗΣ POSEIDONS — Ν.Ε.Λ PIRATES 9 – 2
Ν.Ε.Λ PIRATES — NO KALAMAKIOU 8 – 4
Ν.Ε.Λ PIRATES A.N.O. ΓΛΥΦΑΔΑΣ SEAGULLS 5 – 4
Ν.Ε.Λ PIRATES — GEZIRA SHARKS 2006 4 – 11
Ν.Ε.Λ PIRATES — A.Ν.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ DOLPHINS 4 – 5

Η προπονητική ομάδα της Ν.Ε.Λ που συνόδευσε τους αθλητές είναι οι Κώστας Γαλανόπουλος, Γιάννης Θεοχάρης, Κώστας Γαβριάς και Δήμος Γκάντζος, οι οποίοι έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα και την παρουσία του συλλόγου εντός και εκτός πισίνας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates