.

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Η SHARON STONE ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΑΡ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΤΗΣ !!!

Το ηθικό δίδαγμα του μύθου της Sharon Stone είναι ξεκάθαρο.
Αφήστε σχολεία, πανεπιστήμια, μεταπτυχιακά, έρευνες, επιστήμες, κοινωνική προσφορά και αγώνες.
Με αυτά δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα στη ζωή σας αφού, στην καλλίτερη περίπτωση, θα σας εξασφαλίσουν μόνο ένα πιάτο μεταλλαγμένου φαγητού.
Για να γίνετε εθνικές ή παγκόσμιες σταρ του κινηματογράφου, της πολιτικής, κλπ, πρέπει βγάλετε στη βιτρίνα το νινί σας !!!



Η σκηνή με την Σάρον Στόουν να κάθεται με σταυρωμένα τα πόδια έχει μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου ενώ παράλληλα της έχει αποφέρει εκατομμύρια δολάρια και φυσικά την καθιέρωσε ως sex symbol.
Όμως, η Σάρον Στόουν γύρισε σχεδόν εν αγνοία της την καυτή σκηνή στην ταινία «Βασικό Ένστικτο», καθώς, έπεσε στην παγίδα που της έστησε ο σκηνοθέτης της.
«Ήταν προδοσία του σκηνοθέτη. 

Μου ζήτησε να βγάλω το λευκό σλιπάκι μου στη σκηνή καλτ με το σέξι σταυροπόδι, επειδή διακρινόταν στην κάμερα. Με διαβεβαίωσε όμως ότι δεν αποκαλυπτόταν τίποτα» δήλωσε η 56χρονη ηθοποιός στο εβδομαδιαίο γαλλικό τηλεοπτικό περιοδικό "Telecable Sat", σύμφωνα με την esspresso.
Όταν όμως μέρες πριν από την παρουσίαση της ταινίας το 1992 στο Φεστιβάλ των Καννών η Στόουν είδε τη σκηνή και το «θέαμα» που πρόσφερε, πετάχτηκε από το κάθισμά της και χαστούκισε τον σκηνοθέτη Πολ Βερχόβεν.
Σήμερα. παραδέχεται ότι δεν μετάνιωσε! 
«Θα τα ξανάκανα όλα. Το "Βασικό Ένστικτο" άλλαξε την καριέρα μου. Πριν φτάσω στις Κάννες ήμουν απλώς μια Αμερικανίδα ηθοποιός. Όταν έφυγα, ήμουν παγκόσμια σταρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates