.

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Κόκκινα δάνεια μικρών επιχειρήσεων με εξασφαλίσεις θα βγάλει στο σφυρί η Εθνική

Συνολικές χορηγήσεις 3 δισ. ευρώ, 50% νέα δάνεια και 50% roll over υφιστάμενων δανείων στοχεύει να διοχετεύσει την τριετία 2018-2020 η Εθνική Τράπεζα στην αγορά, ενώ το τρίτο τρίμηνο του 2018 θα προχωρήσει στην πώληση ενός νέου πακέτου μη εξυπηρετούμενων δανείων μικρών επιχειρήσεων, ύψους περίπου 1 δισ. ευρώ, τα οποία φέρουν εξασφαλίσεις.

Πηγές της Εθνικής υπογραμμίζουν ότι η τράπεζα έχει δεσμευθεί στον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό πως θα μειώσει φέτος τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα κατά 2 δισ. ευρώ και ο στόχος είναι απόλυτα εφικτός.


Στο ερώτημα αν θα υπάρξουν πωλήσεις «κόκκινων» στεγαστικών δανείων, οι ίδιες πηγές υπογράμμισαν πως «οι ελληνικές τράπεζες δεν είναι σε φάση να πουλήσουν στεγαστικά δάνεια». Η ίδια πηγή επιβεβαίωσε ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έστειλε επιστολή με στόχο την εξαγορά των δανείων στρατιωτικών στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών, ωστόσο τόνισε ότι η οποιαδήποτε συναλλαγή πώλησης μη εξυπηρετούμενων δανείων υπόκεινται σε κοινούς κανόνες διαφάνειας, όπως ισχύει για όλα τα πακέτα που πωλούνται σε ξένες εταιρείες.

Στο μέτωπο των καταθέσεων, εκτίμησαν ότι το 2018 αναμένεται να μπουν στο τραπεζικό σύστημα ποσά ύψους 5 δισ. ευρώ, κυρίως από επιχειρήσεις. Το 2017 μπήκαν στο τραπεζικό σύστημα καθαρές καταθέσεις ύψους 3 δισ. ευρώ, προερχόμενες ως επί το πλείστον από τις επιχειρήσει



περισσότερα στο: euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates