.

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ : ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΥΠ !!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ
Ξηλώθηκε από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και καταγγέλλει παρακρατικές και μαφιόζικες μεθοδεύσεις, που αποσκοπούν σε αποσταθεροποίηση, όπως έγινε και με το σχέδιο ΠΥΘΙΑ επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή !!!

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο :



Επιβεβαιώνει σήμερα η Κυβέρνηση το σχέδιο αποσταθεροποίησης !!!

Σχέδιο αποσταθεροποίησης με κωδικό όνομα «Πανουσιάδα» που εξυφαίνεται από τους καναλάρχες σε «αντίποινα» για την δικαστική έρευνα για τα θαλασσοδάνεια που βρίσκεται σε εξέλιξη, βλέπει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, την εφημερίδα «Αυγή», «το διαπλεκόμενο πολιτικο – εκδοτικό κατεστημένο» έχει θέσει σε λειτουργία «σχέδιο αποσταθεροποίησης ώστε να εκτροχιαστεί η προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας και να παραταθεί η δική του βασιλεία επί των ερειπίων.
Όπως καταγγέλει η κυβέρνηση με αφορμή τη λεγόμενη Πανουσιάδα, η «εν εξελίξει επιχείρηση επενδύει σε ατύχημα της κυβέρνησης πριν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους δανειστές για τις κρίσιμες αλλά και δύσκολες μεταρρυθμίσεις και προχωρήσει η συζήτηση για την μείωση του χρέους πριν δηλαδή «χαράξει» η επόμενη μέρα για τη χώρα. Το «Plan B όπως έχει καταγραφεί στον τύπο, προανήγγειλαν πριν από μερικές ημέρες οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος».

«Πολλοί από τους μιντιαρχες ασφυκτιούν υπό τις νέες συνθήκες που διαμορφώνει η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα τη δικαστική έρευνα για τα θαλασοδάνεια που βρίσκεται σε εξέλιξη», σημιώνεται στο σημερινό δημοσίευμα της Αυγής.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates