.

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ  ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟ























Προθεσμία για τις 14 Δεκεμβρίου προκειμένου να υποβάλλει δια υπομνήματος τις εξηγήσεις του ζήτησε και έλαβε χθες μέσω του συνηγόρου του ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης, ο οποίος είχε κληθεί από τους Οικονομικούς Εισαγγελείς για την υπόθεση δανειοδότησης του ΔΟΛ αλλά και για προσωπικό του δάνειο.

Ο εκδότης κλήθηκε σε ανωμοτί κατάθεση με την ιδιότητα δηλαδή του υπόπτου για τη διάπραξη του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας σε απιστία. Ως φυσικοί αυτουργοί του αδικήματος ελέγχονται στελέχη τεσσάρων τραπεζών, που ως μέλη επιτροπών ενέκριναν τα επίμαχα δάνεια.

Οι Οικονομικοί Εισαγγελείς ερευνούν αν οι συγκεκριμένες χορηγήσεις είχαν τις απαραίτητες εγγυήσεις, εάν εξυπηρετούνται κανονικά και εάν προκάλεσαν ζημιά στα πιστωτικά ιδρύματα.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη κληθεί και έχουν λάβει προθεσμία από τους Εισαγγελείς ως ύποπτοι περίπου σαράντα πέντε στελέχη των τραπεζών που χορήγησαν τα ελεγχόμενα δάνεια.

Πηγή: reporter.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates